ΑρχικήinetMicrosoft Account για Android άνετο 2-Step Verification

Microsoft Account για Android άνετο 2-Step Verification

H δωρεάν εφαρμογή Microsoft Account για Android βελτιώνει τη διαδικασία επαλήθευσης δύο παραγόντων όταν συνδέεστε σε λογαριασμούς της Microsoft.

Όταν συνδέεστε στο λογαριασμό σας στη Microsoft με κάποια συσκευή, μπορεί να σας ζητηθεί να επαληθεύσετε το λογαριασμό μετά την είσοδό σας με το σωστό όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης.Microsoft Account

Αυτό συμβαίνει αυτόματα σε όλες τις νέες συσκευές, αλλά μπορεί να συμβεί και σε συσκευές που χρησιμοποιείτε συχνά.

Οι επιλογές που σας παρέχει η εταιρεία για την επαλήθευση της ταυτότητας είναι με επιβεβαίωση μέσω μιας διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τον αριθμό τηλεφώνου για SMS.

Η διαδικασία δεν είναι και πολύ άνετη, καθώς θα πρέπει να χρησιμοποιείτε διαφορετικά προγράμματα για να ανακτήσετε τον κωδικό και να τον χρησιμοποιήσετε εκεί που σας ζητείται.

Επιπλέον, θα πρέπει πάντα να γράψετε (μέρος ή ολόκληρη) τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου πριν σας αποσταλεί ο κωδικός με την επιλεγμένη μέθοδο.

H εφαρμογή Microsoft Account για συσκευές Android ΄ρχεται να κάνει ευκολότερη την όλη διαδικασία. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει τη διαδικασία επαλήθευσης δύο βημάτων απαιτώντας μόνο ένα tap όταν πραγματοποιεί τον έλεγχο.

Πριν χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή, εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας, επιλέξτε μία από τις διαθέσιμες επιλογές επαλήθευσης δύο παραγόντων, και πληκτρολογήστε τον κωδικό όταν τον λάβετε. Είστε έτοιμοι.

Τώρα αν συναντήσετε ξανά λογαριασμό της Microsoft, απλά ανοίξτε την εφαρμογή στη συσκευή σας και πατήστε το κουμπί για να εγκρίνετε την επαλήθευση της ταυτότητας.

Να αναφέρουμε ότι η εφαρμογή Microsoft Account για Android δεν υποστηρίζει ειδοποιήσεις από την πλευρά της Microsoft, και έτσι δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενων προσπαθειών αναγνώρισης.

Μπορείτε να προσθέσετε όσους λογαριασμούς θέλετε στην εφαρμογή για να έχετε κωδικούς ασφαλείας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο δεύτερο στάδιο επαλήθευσης.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS