ΑρχικήinetΠοιος είπε τον Barack Obama δειλό για την πειρατεία

Ποιος είπε τον Barack Obama δειλό για την πειρατεία

Ο παραγωγός δεκάδων ταινιών όπως το The Expendables και το London Has Fallen αποκάλεσε τον Barack Obama “δειλό” που απέτυχε να επιβάλει στην Google να αποσύρει συνδέσμους που οδηγούν στην πειρατεία. Ο Avi Lerner ανέφερε ότι η κυβέρνηση στέκεται φοβισμένη μπροστά στην Google και όποιος δεν βοηθάει να σταματήσει η πειρατεία “πρέπει να πάει φυλακή.”Barack Obama

Ο βετεράνος παραγωγός ταινιών Avi Lerner είναι γνωστός για την δημιουργία της τριλογίας Expendables, και φαίνεται ότι τα πάει πολύ καλά στο παιχνίδι της επίρριψης ευθυνών.

«Η κυβέρνηση, και ο πρόεδρος, είναι δειλοί. Φοβούνται την Google, και έτσι χάνουμε εκατομμύρια,” δήλωσε στο AFP και μεταδίδει το TorrentFreak.

Σαν ιδρυτής των εταιρειών παραγωγής Nu Image και Millennium Films, ο Lerner γνωρίζει την πειρατεία. Το 2014, ένα από τα πρώτα αντίγραφα του The Expendables 3 διέρρευσε στο Διαδίκτυο, προς μεγάλη απογοήτευση της εταιρείας.

Οι Αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου συνέλαβαν αργότερα το 2014, δύο άνδρες που είχαν σχέση με τη διαρροή και ακολούθησε η σύλληψη ενός τρίτου το 2015, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί οι ένοχοι στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έτσι ο κ. Lerner, παραπονιέται για την έλλειψη βοήθειας από την Google (και από τον Barack Obama).

“Είναι μεγάλο πρόβλημα και κάτι που δεν ξέρω αν κάποιος μπορεί να το σταματήσει, επειδή η κυβέρνηση, ο πρόεδρος, και το Κογκρέσο φοβούνται την Google”, δήλωσε ο Lerner.

Ο παραγωγός ταινιών αναφέρει ότι η Google δεν έχει κανένα κίνητρο για να σταματήσει την πειρατεία, διότι η πειρατεία δημιουργεί.

Όμως εδώ κάπου το χάνει με την επίρριψη ευθυνών καθώς η πειρατεία ζει και βασιλεύει και εκτός του οικοσυστήματος της Google και θα συνεχιστεί ακόμη και αν η Google εξαφανιστεί από το διαδίκτυο.

Όμως ο Lerner νομίζει ότι έχει τη λύση.

“Θα πρέπει να πείτε στην Google για να σταματήσει την πειρατεία. Θα πρέπει να δημιουργηθεί ένας νόμος που θα βάζει φυλακή ή θα τιμωρεί καθένα που βοηθάει την πειρατεία, ή δεν βοηθά για να σταματήσει η πειρατεία” δήλωσε.

Δεν είναι σαφές εάν ο κ. Lerner ήταν θυμωμένος ή αν πραγματικά δεν καταλαβαίνει πώς λειτουργεί το όλο σύστημα της πειρατείας, αλλά πρόταση της φυλάκισης για να σταματήσει η πειρατεία μάλλον δεν είναι η πρόταση.

Φανταστείτε αν η συγκεκριμένη τιμωρία πρέπει να επεκταθεί και στον Πρόεδρο Barack Obama αν δεν συντονίζεται με τις αποφάσεις της DMCA.

Τελικά ποιος είναι ο πρόεδρος; ο Barack Obama ή η DMCA;

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS