ΑρχικήinetSophos Home: Δωρεάν υπηρεσία ασφαλείας για Windows & Mac

Sophos Home: Δωρεάν υπηρεσία ασφαλείας για Windows & Mac

Ψάχνετε για ένα δωρεάν πακέτο προστασίας από ιούς των συστημάτων σας; Τότε θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στη νέα υπηρεσία Sophos Home. Το νέο προϊόν προσφέρει εγγυημένη προστασία εμπορικού επιπέδου στους οικιακούς χρήστες συστημάτων Windows και Mac και είναι εντελώς δωρεάν.Sophos Home

Το πρόγραμμα Εγκατάστασης δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερο.sophos

Πηγαίνετε στο https://home.sophos.com και να δημιουργήσετε ένα δωρεάν λογαριασμό.
Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας από τους υπολογιστές που θέλετε να προστατέψετε (Windows και Mac, έως και 10 συστήματα ανά λογαριασμό) και να κατεβάσετε το αρχείο εγκατάστασης.
Εγκαταστήστε το λογισμικό.

Το Sophos Home δεν προστατεύει μόνο τα συστήματα σας από ιούς, αλλά διαθέτει επίσης και ενσωματωμένη προστασία για τον ιστό που μπλοκάρει ιστοσελίδες που είναι γνωστές για την εγκατάσταση κακόβουλου λογισμικού.

Επίσης περιλαμβάνεται ένα χαρακτηριστικό ανίχνευσης ανεπιθύμητων εφαρμογών για να τις αποτρέψει να εγκατασταθούν στα συστήματά σας.

Ένα άλλο φοβερό χαρακτηριστικό της υπηρεσίας Sophos Home είναι ότι θα έχετε πρόσβαση σε ένα online ταμπλό που εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με όλα τα συστήματα προστατεύονται. Από εκεί μπορείτε να ελέγξετε και να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του λογισμικού, αλλά και να πραγματοποιήσετε απομακρυσμένες σαρώσεις για ιούς.

https://home.sophos.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS