ΑρχικήinetΑποκτήστε εντελώς δωρεάν το Ashampoo UnInstaller 5

Αποκτήστε εντελώς δωρεάν το Ashampoo UnInstaller 5

Το Ashampoo UnInstaller 5 αποτελεί κορυφαία λύση για να αφαιρέσετε όλα τα ίχνη εφαρμογών που δε χρειάζεστε, καθαρίζοντας το σύστημά σας από τα κατάλοιπα και διατηρώντας μέγιστη απόδοση.ashampoo uninstaller 5

Σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε την εφαρμογή δωρεάν, χρησιμοποιώντας το download link που υπάρχει στο τέλος της δημοσίευσης και το e-mail σας.

Πώς δουλεύει;

Το Ashampoo UnInstaller 5 χρησιμοποιεί έξυπνη τεχνολογία σε πραγματικό χρόνο για την παρακολούθηση των αλλαγών του συστήματος κατά τη διάρκεια εγκαταστάσεων των προγραμμάτων. Με αυτό τον τρόπο, το Ashampoo UnInstaller 5 μπορεί να αφαιρέσει εντελώς εγκαταστάσεις που παρακολουθούνται από καταχωρήσεις μητρώου. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, το Ashampoo UnInstaller 5 έρχεται με πρόσθετα εργαλεία καθαρισμού για να αφαιρέσει τις περιττές καταχωρήσεις μητρώου του δίσκου σας.

Γιατί το UnInstaller;

Το σύστημά σας αλλάζει συνεχώς
Κάθε εφαρμογή που είναι εγκατεστημένη στο σύστημα προκαλεί αλλαγές. Αντιγράφει δεδομένα σε σκληρούς δίσκους και προσθέτει τιμές στη βάση δεδομένων του μητρώου των Windows. Τα περισσότερα προγράμματα δημιουργούν επίσης προσωρινά αρχεία κατά τη διάρκεια της λειτουργίας τους.

Η κλασσική απεγκατάσταση είναι αναξιόπιστη
Σε πολλές περιπτώσεις, αφού καταργήσετε τις εφαρμογές από την απεγκατάσταση των Windows, κάποια προσωρινά αρχεία εκκρεμούν. Αυτά τα απομεινάρια όλο συνεχώς και μαζεύονται με αποτέλεσμα να χάνεται ένα μέρος της απόδοσης του υπολογιστή σας.

Το Αshampoo UnInstaller 5 είναι…

… αποτελεσματικό!
Πίσω από την τελειωτική αφαίρεση προγραμμάτων, το Ashampoo UnInstaller 5 παρέχει πολλά εργαλεία συντήρησης και εργαλεία διαχειριστή για να κρατήσει το σύστημά σας γρήγορο, καθαρό και υπεύθυνο.

… αποδοτικό!
Νιώστε τη διαφορά! Μέσω της χρήσης αλγορίθμων υψηλής απόδοσης, το Αshampoo UnInstaller 5 χρησιμοποιεί ελάχιστους πόρους συστήματος και είναι ιδανικό για όλα τα συστήματα.

… πρακτικό!
Έχετε το σωστό εργαλείο στο χέρι. Το Αshampoo UnInstaller 5, έχει ένα καλά οργανωμένο περιβάλλον χρήστη το οποίο είναι σχεδιασμένο για κοινές εργασίες. Το Αshampoo Uninstaller 5 θα παρακολουθεί αθόρυβα στο παρασκήνιο τις εργασίες σας και δεν θα παρεμβαίνει στην εγκατάσταση.

Τί νέο υπάρχει στο Αshampoo UnInstaller 5?

Το Αshampoo UnInstaller 5 είναι το πιο αποδοτικό πρόγραμμα απεγκατάστασης που είχαμε ποτέ. Οι προγραμματιστές μας έχουν ανακαλύψει ένα νέο τρόπο για την παρακολούθηση του συστήματος σας κατά τη διάρκεια εγκαταστάσεων που παρέχει μέγιστη ακρίβεια σε ελάχιστους πόρους του συστήματος. Το Ashampoo UnInstaller 5 έχει απίστευτες επιδόσεις.

Παρακολούθηση εγκατάστασης
Δεν υπάρχουν πλέον πριν-μετά-συγκρίσεις. Το Ashampoo UnInstaller 5 δουλεύει σε πραγματικό χρόνο με την έξυπνη τεχνολογία φιλτραρίσματος, καθιστώντας τα ποσοστά της CPU χαμηλά.

Επιπλέον καθαρισμός και χαρακτηριστικά συντήρησης
Διαχειριστείτε τις γραμματοσειρές του συστήματος και κάντε αποκατάσταση σημείων ή καταργήστε άκυρες συντομεύσεις και διπλότυπα αρχεία. Με το Ashampoo UnInstaller 5, είναι ακόμη δυνατό να αντικαταστήσετε κενό χώρο στο δίσκο για να καταστήσετε τα διαγραμμένα αρχεία αδύνατα για επαναφορά για να προστατέψετε την ιδιωτική σας ζωή.

Συμβατότητα με προηγούμενες εκδόσεις
Έχετε ήδη το Ashampoo UnInstaller 4; Κάντε την αλλαγή και απλά επαναχρησιμοποιήστε τα υπάρχοντα αρχεία καταγραφής σας.

Download Ashampoo UnInstaller 5

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS