ΑρχικήgiveawayAshampoo® Home Design 5: Οι νικητές του διαγωνισμού

Ashampoo® Home Design 5: Οι νικητές του διαγωνισμού

Με το πρόγραμμα Ashampoo Home Design 5 μπορείτε να οργανώσετε, να διακοσμήσετε και να σχεδιάσετε το σπίτι των ονείρων σας. Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό που διοργανώνει το SecNews.gr και διεκδικείστε μία από τις πέντε άδειες χρήσης.

design

Προγραμματίστε με ακρίβεια ή γίνετε δημιουργικοί

Συμπεριλαμβάνεται και επίπλωση

Πως θα ήταν το σπίτι των ονείρων σας; Το Ashampoo Home Design 5 περιλαμβάνει τα πάντα, από πόρτες, παράθυρα, μπαλκόνια και γκαράζ για το αυτοκίνητο μέχρι  και ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, καθώς και εγκαταστάσεις υγιεινής, συμπεριλαμβανομένων και φωτοβολταϊκών στοιχείων. Λείπει ένα στοιχείο; Απλά εισάγετέ το. Φτιάξτε το σπίτι σας και μετατρέψτε το εικονικό σας μοντέλο σε ένα κομψό κομμάτι αρχιτεκτονικής, με ένα από τα πιο άνετα λογισμικά σχεδιασμού σπιτιών.

Εκατομμύρια έτοιμα για χρήση αντικείμενα για τέλεια αποτελέσματα επίπλωσης

Το Ashampoo Home Design 5 υποστηρίζει τη φόρτωση, την επεξεργασία και την αποθήκευση διαφόρων νέων μορφών 3D αντικειμένων. Αυτό σας δίνει πρόσβαση σε εκατομμύρια αντικείμενα 3D! Απλά εισάγετέ τα και προσθέστε τα στα σχέδιά σας! Με υποστήριξη για μοντέλα SketchUp ή Collada, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα πολλά γενικής χρήσης και επώνυμα μοντέλα.

Σχεδιάστε φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις με ευκολία!

Τα άνετα βοηθήματα εισόδου σας βοηθούν να σχεδιάσετε εξελιγμένα φωτοβολταϊκά συστήματα μέσα σε λίγα λεπτά. Για συστήματα που είναι τοποθετημένα στην οροφή, μπορείτε να καθορίσετε τη διάταξη, να επιλέξετε στοιχεία από τον κατάλογο αντικειμένων και να τα τοποθετήσετε κατά τη διάρκεια της φάσης εγκατάστασης. Το πρόγραμμα θα καθορίσει αυτόματα τις ρυθμίσεις για τη στέγη μόλις δείξετε στην πλευρά που θέλετε να φτιάξετε. Μόλις γίνει η διαμόρφωση, η φωτοβολταϊκή εγκατάσταση θα προστεθεί στο σχέδιό σας.

Ανακαινίστε και δείτε τα αποτελέσματα άμεσα

Το Ashampoo Home Design 5 είναι επίσης το τέλειο εργαλείο για να ανακαινίσετε το σπίτι και τον κήπο σας. Τοποθετήστε τα έπιπλα και τις διακοσμήσεις με τέλειο τρόπο εκ των προτέρων και κάντε μια εικονική περιήγηση. Είναι ο ευκολότερος τρόπος για να αποφύγετε τις δυσάρεστες εκπλήξεις. Τα πάντα ταιριάζουν αρμονικά. Χάρη σε μια μεγάλη ποικιλία επίπλων, διακοσμητικών στοιχείων και φυτών, μπορείτε να δώσετε απόλυτη ελευθερία στη δημιουργικότητά σας.

Σύνθετοι υπολογισμοί; Αφήστε το πρόγραμμα να τους κάνει για σας!

Είτε πρόκειται για υπολογισμό γωνίας, μήκους, επιφάνειας ή όγκου – εσείς εστιάζετε στο σχεδιασμό, το Ashampoo Home Design 5 κάνει τα μαθηματικά. Το πρόγραμμα δεν είναι απλά μια εφαρμογή σχεδίασης, αλλά το εισιτήριό σας για πραγματικά ακριβή ρεαλιστικά μοντέλα.

Συναρπαστικές 3D προεπισκοπήσεις

Η εκπληκτική τρισδιάστατη προβολή σας επιτρέπει να κάνετε μια εικονική περιήγηση στα κτίριά σας. Με το Ashampoo Home Design 5, μετακινείστε ελεύθερα στο μελλοντικό σας σπίτι και επωφελείστε από την ρεαλιστική προσομοίωση φωτός και σκιάς για να βρείτε τα ιδανικά σημεία για τα έπιπλά σας. Οπτικοποιήστε τις σύνθετες κατασκευές κτιρίων και δείτε πώς θα μοιάζουν τα μελλοντικά σας έργα!

Γρήγορο και διαισθητικό

Το Ashampoo Home Design 5 χρησιμοποιεί μια γραμμή εργαλείων που ομαδοποιεί όλες τις λειτουργίες λογικά και θεματικά. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε γρήγορη πρόσβαση σε κάθε δυνατότητα, καθώς το πρόγραμμα είναι βελτιστοποιημένο για να αξιοποιήσετε όσο το δυνατόν καλύτερα τους πόρους του συστήματός σας. Ακόμη και οι σύνθετοι υπολογισμοί και τα σχέδια γίνονται σε λίγα δευτερόλεπτα. Ποιο άλλο λογισμικό σχεδιασμού σπιτιού είναι τόσο βολικό και ακριβές;

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό αφήστε το σχόλιό σας στο comment section που ακολουθεί. Ο διαγωνισμός λήγει τη Παρασκευή 1 Μαρτίου. Οι νικητές θα ανακοινωθούν κατόπιν κλήρωσης και θα ενημερωθούν στο email που θα δηλώσουν κατά τη συμμετοχή τους. Τα ονόματα των νικητών θα αναρτηθούν και στο παρόν post.

 

Update 05/03: Aκολουθούν τα ονόματα των τυχερών που κερδίζουν από μια άδεια χρήσης για το Home Design 5. Συγχαρητήρια σε όλους!

  • Marios Mariakos
  • Δημήτρης Γ.
  • Κωνσταντίνος Καράμπελας
  • ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΛΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • Αποστολος Δουδακμάνης

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS