ΑρχικήinetΗ σειρά Pixel Phone της Google ίσως συμπεριλάβει ένα οικονομικό "Lite" Duo

Η σειρά Pixel Phone της Google ίσως συμπεριλάβει ένα οικονομικό “Lite” Duo

Pixel Οι αναβαθμίσεις smartphone έχουν γίνει πολύ ακριβές καθώς εταιρείες όπως η Apple, η Google και η Samsung προσπαθούν να τοποθετήσουν την τελευταία τεχνολογία σε τηλέφωνα με μεγαλύτερες οθόνες ή, στην περίπτωση του Galaxy Fold της Samsung, σε αναδιπλούμενα τηλέφωνα. Αλλά η Google ετοιμάζεται να προσφέρει μια άλλη επιλογή. Έχουν υπάρξει διαρροές και εικασίες ότι η Google εργάζεται για τη δημιουργία μιας οικονομικής έκδοσης των κορυφαίων Pixel τηλεφώνων της, που ανεπίσημα έχουν ονομαστεί Pixel 3 Lite και Pixel 3 XL Lite. Το έγγραφο που υποβλήθηκε τη Δευτέρα δεν έχει συγκεκριμένες λεπτομέρειες, αλλά περιλαμβάνει τους αριθμούς των μοντέλων.

Ένας εκπρόσωπος της Google δεν απάντησε αμέσως όταν του ζητήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο, ωστόσο η εταιρεία αρνείται συνήθως να συζητάει για προϊόντα που δεν έχουν κυκλοφορήσει.

Τα τελευταία τρία χρόνια η Google κυκλοφορεί τα κορυφαία της τηλέφωνα κάθε Οκτώβριο.

Η πιο πρόσφατη έκδοση, το Pixel 3, κέρδισε πολύ καλές κριτικές για την κάμερά της και για το βελτιωμένο αδιάβροχο σχεδιασμό της. Το Pixel 3 και το μεγαλύτερο Pixel 3 XL είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή στο κατάστημα της Google, 200 $ κάτω από την κανονική τους τιμή, το οποίο μπορεί να σημαίνει ότι κάτι νέο θα μπορούσε να είναι στο δρόμο, πολύ πριν από την αναμενόμενη ετήσια εκδήλωση “Made By Google”.

Εάν η Google ήθελε να κυκλοφορήσει ένα οικονομικό smartphone, θα το έκανε τη στιγμή που το κόστος των κορυφαίων τηλεφώνων θα είχε ξεπεράσει τα 1.000 $, προκαλώντας πολλούς ανθρώπους να εγκαταλείψουν τις αναβαθμίσεις και να κρατήσουν τα τηλέφωνά τους για περισσότερο χρονικό διάστημα από το συνηθισμένο. Ο μέσος κύκλος αναβάθμισης στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι 32 μήνες, σύμφωνα με μια έκθεση του NPD Connected Intelligence του 2018.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS