Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
infosec

Instagram influencers ανακτούν τα accounts με τη βοήθεια hackers

Οι Instagram influencers που έχουν δει τους λογαριασμούς τους να χακάρονται και τις προσωπικές τους πληροφορίες να εκτίθενται, λένε ότι...
Read More
infosec

Windows 10: Πώς να διορθώσετε το browsing σφάλμα στο Microsoft Edge

Η τελευταία αναβάθμιση που κυκλοφόρησε από τη Microsoft για τα Windows 10 έφερε ένα πρόβλημα, το οποίο παρατηρείται όταν επιχειρεί...
Read More
infosec

Google Play: Κρυβόταν malware με τη χρήση των αισθητήρων κίνησης

Στην αγορά του Google Play υπάρχουν πολλές κακόβουλες εφαρμογές που δοκιμάζουν κόλπα για να αποφευχθεί η ανίχνευση τους. Για την...
Read More
infosec

Bug του Twitter δημοσίευε τα προσωπικά tweets των χρηστών για 5 χρόνια

Οι χρήστες του Twitter, οι οποίοι χρησιμοποιούν το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο από τις Android συσκευές τους, θα πρέπει να ελέγξουν...
Read More
Latest Posts

Veritas νέες λύσεις αντιμετώπισης της αύξησης & του κατακερματισμού δεδομένων

Η Veritas, η επιχειρησιακή μονάδα διαχείρισης πληροφοριών της Symantec, ανακοίνωσε την τελευταία έκδοση της επιχειρηματικής λύσης προστασίας δεδομένων, Veritas NetBackup™ 7.7.

Symantec Veritas
Μεταξύ των νέων δυνατοτήτων της, η κορυφαία λύση περιλαμβάνει χαρακτηριστικά που επεκτείνουν σημαντικά την αποτελεσματικότητα λήψης αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτησης δεδομένων, μέσω υπηρεσιών cloud storage, χάρη στην υποστήριξη νέων παρόχων υπηρεσιών cloud και στην αύξηση της απόδοσης έως και τριάντα φορές.

«Σήμερα πολλές επιχειρήσεις έχουν συμπεριλάβει το cloud storage στις επιλογές τους για τη δημιουργίας backup, για να κερδίσουν τα πλεονεκτήματα της ελαστικότητας, της ευκινησίας, της σταδιακής τιμολόγησης ή απλά για να εκσυγχρονίσουν τις παλαιότερες μεθόδους αποθήκευσης» αναφέρει η Ana Pinczuk, Senior Vice President, Backup and Recovery της Veritas.

«Το NetBackup 7.7 έχει σχεδιαστεί για να αξιοποιήσει αυτές τις εναλλακτικές λύσεις αποθήκευσης με τον βέλτιστο τρόπο, δίνοντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να ενσωματώσουν εύκολα και χωρίς συμβιβασμούς, το cloud storage στις πρακτικές λήψης backup που χρησιμοποιούν».

Αυτή η τελευταία έκδοση βελτιώνει σημαντικά την απόδοση και τη διαλειτουργικότητα των backup που αποθηκεύονται σε περιβάλλοντα cloud, όπως αυτά της Amazon Web Services (AWS), της Google, της Hitachi Data Systems (HDS), της Verizon, και της Cloudian. Το NetBackup 7.7 συνεργάζεται ιδανικά με περιβάλλοντα VMware®, vSphere Virtual Volumes, Microsoft® Hyper-V, NetApp clustered Data ONTAP® (cDOT) και Microsoft SQL Server™, ενώ παρέχει αυξημένες δυνατότητες διαχείρισης που επιτρέπουν στους χρήστες να διαχειρίζονται αυτόνομα τη δημιουργία backup και recovery, χρησιμοποιώντας εύχρηστα interfaces, σε συνδυασμό με άλλα ενσωματωμένα εργαλεία.

«Καθώς ο όγκος των επιχειρησιακών δεδομένων συνεχίζει να αυξάνεται, οι επιχειρήσεις χρειάζονται καλύτερα εργαλεία για να προστατεύσουν επαρκώς τα δεδομένα αυτά. Το NetBackup 7.7 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ταχύτερη και ευκολότερη αποκατάσταση με βελτιωμένη απόδοση και πιο αποτελεσματικές τεχνικές αποθήκευσης για τη διαχείριση της προστασίας δεδομένων σε κάθε επίπεδο αποθήκευσης», δήλωσε ο Phil Goodwin, Research Director, Storage Systems and Software της IDC.

[pullquote]«Αυτές οι νέες βελτιώσεις επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να επωφεληθούν από την αυξημένη αποτελεσματικότητα και την ευελιξία του cloud backup, αυξάνοντας τις επιδόσεις και διευρύνοντας τις επιλογές τους, μεταξύ των παρόχων υπηρεσιών cloud backup».[/pullquote]

Ο νέος cloud connector του NetBackup 7.7, έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βελτιστοποιεί τις διαδικασίες backup και recovery μέσω της υπηρεσίας Amazon Simple Service (Amazon S3). Ο νέος connector χρησιμοποιεί multi-streaming και άλλες τεχνικές για να αξιοποιεί πλήρως το bandwidth του δικτύου, μειώνοντας σημαντικά τους χρόνους του backup και του recovery, σε σύγκριση με προηγούμενες εκδόσεις. Επιπλέον, το NetBackup 7.7 υποστηρίζει cloud gateways όπως οι NetApp και AWS, χρησιμοποιώντας μια κλιμακωτή προσέγγιση για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σε περιβάλλοντα cloud.

Η καινοτόμος δυνατότητα Auto Image Replication (AIR) του NetBackup συνεργάζεται επίσης με υπηρεσίες cloud backup, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να αποθηκεύουν αποτελεσματικά catalogs και backup data σε πλατφόρμες cloud, επιτυγχάνοντας παράλληλα αποτελεσματικό de-duplication. Νέες έξυπνες πολιτικές για τα Microsoft Hyper-V και Microsoft SQL server, βοηθούν τις επιχειρήσεις να αυξήσουν την ευελιξία τους και να παρέχουν τις απαραίτητες διαχειριστικές δυνατότητες στους εξουσιοδοτημένους για τον σκοπό αυτό ανθρώπους.

Πελάτες που επί μακρόν την έχουν χρησιμοποιήσει, σχολίασαν ότι η πλατφόρμα Veritas NetBackup 7.7 απλοποιεί τη διαχείριση των υποδομών, παρέχοντας προηγμένες, αυτοματοποιημένες διαδικασίες και ελέγχους που προστατεύουν επαρκώς τα πολύπλοκα φυσικά και εικονικά μηχανογραφικά περιβάλλοντα.

«Η Datalink και η Veritas έχουν μια μακρά, κοινή επιτυχημένη πορεία. Το NetBackup είναι η λύση που χρησιμοποιούμε για την αποθήκευση και την ανάκτηση των δεδομένων μας», δήλωσε ο Mike Spindler, Practice Director, Data Protection and Storage της Datalink. «Είμαστε ενθουσιασμένοι με το Veritas NetBackup 7.7, τις βελτιώσεις για το cloud και την ενίσχυση της προστασίας των δεδομένων των array based snapshots. Αυτό θα βοηθήσει τους πελάτες μας να μειώσουν το κόστος και την πολυπλοκότητα, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ανταποκριθούν καλύτερα στις επιχειρησιακές τους ανάγκες».

Το Veritas NetBackup 7.7 είναι διαθέσιμο μέσω του καναλιού συνεργατών της εταιρείας, καθώς και απευθείας, μέσω της Veritas. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το NetBackup 7.7, μπορείτε να επισκεφθείτε το: http://veritas.symantec.com/backup.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *