Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
infosec

Instagram influencers ανακτούν τα accounts με τη βοήθεια hackers

Οι Instagram influencers που έχουν δει τους λογαριασμούς τους να χακάρονται και τις προσωπικές τους πληροφορίες να εκτίθενται, λένε ότι...
Read More
infosec

Windows 10: Πώς να διορθώσετε το browsing σφάλμα στο Microsoft Edge

Η τελευταία αναβάθμιση που κυκλοφόρησε από τη Microsoft για τα Windows 10 έφερε ένα πρόβλημα, το οποίο παρατηρείται όταν επιχειρεί...
Read More
Latest Posts

Η Veritas βελτιώνει το Information Governance

Η Veritas Technologies, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα του information management, ανακοίνωσε σήμερα στα πλαίσια της Συνέντευξης Τύπου την πλήρη ανεξαρτητοποίησή της από την Symantec. Φυσικά το SecNews.gr ήταν εκεί ! 

Επιπλέον η εταιρεία παρουσίασε τεχνολογικές λύσεις που βελτιώνουν το Information Governance και συμβάλουν στη διατήρηση των πληροφοριών και την ελαχιστοποίηση των κινδύνων.

Τα Enterprise Vault™ 12 και Data Insight 5.1 δίνουν στις επιχειρήσεις ολοκληρωμένη εποπτεία στα αδόμητα δεδομένα τους, ενώ βελτιώνουν τη λήψη αποφάσεων.

Η Veritas βελτιώνει το Information Governance

20160303_114912
Η Veritas βελτιώνει το Information Governance

Η εταιρεία προάγει τεχνολογίες και λύσεις που συμβάλουν στη διατήρηση των πληροφοριών και την ελαχιστοποίηση των κινδύνων. Τα Enterprise Vault™ 12 και Data Insight 5.1 δίνουν στις επιχειρήσεις ολοκληρωμένη εποπτεία στα αδόμητα δεδομένα τους, ενώ βελτιώνουν τη λήψη αποφάσεων.

Αθήνα, 3 Μαρτίου 2016 – Η Veritas Technologies LLC, ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες λύσεων backup και recovery, λειτουργεί πλέον ως μια πλήρως ανεξάρτητη εταιρεία. Με επικεφαλής το νέο διευθύνοντα σύμβουλο Bill Coleman, η Veritas επικεντρώνεται στην επίλυση των εκθετικά αυξανόμενων προκλήσεων στον τομέα της διαχείρισης επιχειρησιακών δεδομένων. Η Veritas παρέχει στις επιχειρήσεις λογισμικό και υπηρεσίες που υποστηρίζουν τη συλλογή, προστασία, ανάλυση καθώς και τη βελτιστοποίηση των δεδομένων τους. Έτσι, οι οργανισμοί μπορούν να λαμβάνουν έξυπνες αποφάσεις, να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τους κινδύνους και να ελαχιστοποιούν τις δαπάνες.

​​[button type=»link» link=»https://secnews.gr/101917/mono-enas-mhnas-gia-to-ethihak/» size=»btn-large» variation=»btn-success»]Μόνο 1 μήνας έμεινε για το EthiHak!! ΕΣΥ είσαι μέσα? Αν όχι, προλαβαίνεις ακόμα![/button]

Η Veritas ανακοίνωσε πρόσφατα την ενσωμάτωση νέων καινοτόμων τεχνολογιών στις λύσεις Enterprise Vault™ 12 και Data Insight 5.1. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται προηγμένες δυνατότητες ταξινόμησης, υποστήριξη της cloud υπηρεσίας «Box» και αυτοματοποιημένες διαδικασίες αποκατάστασης (remediation workflows). Ο συνδυασμός των δύο λύσεων της Veritas προσφέρει στις επιχειρήσεις ολοκληρωτική εποπτεία σε κρίσιμα αδόμητα δεδομένα, συμβάλλοντας στη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων σχετικά με το ποιες κρίσιμες πληροφορίες πρέπει να συνεχίσει να διατηρεί ο οργανισμός και ποιες όχι. Κάτι τέτοιο είναι πολύ σημαντικό, καθώς το 41% των δεδομένων που τηρεί μία μέση εταιρεία, συνήθως έχει να τροποποιηθεί περισσότερα από τρία χρόνια, όπως αποκαλύπτει ο νέος δείκτης Veritas Data Genomics Index.

20160303_114930

«Στη σημερινή ψηφιακή εποχή, σχεδόν κάθε οργανισμός παλεύει με τις προκλήσεις που
προέρχονται από την εκθετική αύξηση των δεδομένων του, δαπανώντας κατά μέσο όρο 20,5 εκατομ. δολάρια ετησίως για άχρηστα δεδομένα», δήλωσε ο Greg Muscarella, Senior Vice President and General Manager of Veritas Information Intelligence. «Για να διαχειριστούν αυτόν τον κατακλυσμό δεδομένων τους, οι περισσότεροι προσπαθούν να αναβαθμίσουν τις υπάρχουσες υποδομές τους. Εντούτοις, η υιοθέτηση στρατηγικών πρόληψης σε θέματα information governance μπορεί να αποφέρει σημαντική οικονομία με ταυτόχρονη μείωση των κινδύνων. Τα Enterprise Vault™ 12 και Data Insight 5.1 εισάγουν κρίσιμες καινοτομίες που βοηθούν τις επιχειρήσεις να αποκτήσουν εποπτεία στα δεδομένα τους και να λαμβάνουν έξυπνες αποφάσεις».

​​
[button type=»link» link=»https://secnews.gr/101781/mousejack-attack/» size=»btn-large» variation=»btn-warning»]Δείτε ακόμα: Mousejack Attack | Πως μπορείς να hackάρεις ένα pc από 100μ. μακριά?[/button]

Enterprise Vault 12

Σχεδόν όλοι οι επιχειρηματικοί οργανισμοί είναι υποχρεωμένοι να φυλάσσουν αλλά και να διαγράφουν πληροφορίες, είτε τηρώντας νομικές και ρυθμιστικές απαιτήσεις είτε στα πλαίσια της επιχειρηματικής πληροφόρησης. Το Enterprise Vault™ 12 εισάγει ένα κεντρικό, αποδοτικό και εξαιρετικά ευέλικτο πλαίσιο ταξινόμησης, που απλοποιεί τον εντοπισμό σημαντικών πληροφοριών, διαγράφοντας παράλληλα τις επουσιώδεις. Χρησιμοποιώντας εξελιγμένες τεχνολογίες της Veritas ή συμβατές μηχανές ταξινόμησης, το Enterprise Vault™ 12 ταξινομεί αυτόματα το διαθέσιμο περιεχόμενο στο οποίο περιλαμβάνονται: e-mails, αρχεία, SharePoint, instant messaging και social media. Επιπλέον, η Veritas δίνει σε οργανισμούς που τηρούν petabytes από ήδη αρχειοθετημένες πληροφορίες, τη δυνατότητα για εκ νέου ταξινόμηση, βοηθώντας τους να προσαρμοστούν καλύτερα στη μακροπρόθεσμη διατήρηση των πληροφοριών τους.

20160303_125816

Μεταξύ των νέων δυνατοτήτων του περιλαμβάνονται:

• Ευφυής επισκόπηση – απλοποιεί την εποπτεία αρχειοθετημένου περιεχομένου, ιεραρχώντας τη σχετικότητα των προς επισκόπηση πληροφοριών και αποκόπτοντας τις μη σχετικές πληροφορίες.
• Οριοθετούμενη διαγραφή – διασφαλίζει ότι οι αρχειοθετημένες πληροφορίες διαγράφονται μόνο εφόσον πληρούν τις καθορισμένες πολιτικές διατήρησης. Έτσι μπορεί πλέον να γίνει έλεγχος με βάση την πολιτική, πριν από τη λήξη ή τη διαγραφή από τον χρήστη.
• Image OCR (οπτική αναγνώριση χαρακτήρων) – επιτρέπει αναζήτηση και εξαγωγή κειμένου ενσωματωμένου σε αρχειοθετημένες εικόνες, για βελτιωμένη ταξινόμηση.
• Enterprise Vault Search – απλοποιεί και επιταχύνει την πρόσβαση σε αρχειοθετημένες πληροφορίες μέσω ενός νέου, εξελιγμένου, διαισθητικού interface.

Για πάνω από μια δεκαετία, η Veritas αναγνωρίζεται από το Gartner Magic Quadrant, ως ηγέτης του χώρου στο Enterprise Backup Software, στα Integrated Appliances1 και στο Enterprise Information Archiving2. Το Veritas Enterprise Vault κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς, σε on-premises enterprise -information archiving λύσεις.

20160303_115110

Data Insight 5.1

Οι σύγχρονες επιχειρήσεις οφείλουν να διαχειρίζονται τα ευαίσθητα δεδομένα τους και να τα καθιστούν προσβάσιμα από εξουσιοδοτημένους χρήστες όταν αυτό απαιτείται. Αυτό αποκτά αυξημένη σημασία, καθώς οι πληροφορίες αποθηκεύονται πλέον όχι μόνο στις ενδοεταιρικές υποδομές, αλλά δυνητικά και σε πολλαπλές τοποθεσίες cloud. To Data Insight 5.1 υποστηρίζει τώρα την υπηρεσία Box, παρέχοντας δυνατότητα αναγνώρισης ευαίσθητων πληροφοριών σε οποιαδήποτε επιχειρησιακή υποδομή, είτε πρόκειται για ενδοεταιρικούς αποθηκευτικούς πόρους, είτε για αποθήκευση σε cloud.

​​
[button type=»link» link=»https://secnews.gr/101898/agorase-apo-thn-kina-sklhro-disko-1tb-kai-otan-anoixe-to-kouti/» size=»btn-large» variation=»btn-info»]Αγόρασε από την Κίνα σκληρό δίσκο 1TB & όταν άνοιξε το κουτί είδε….[/button]

Επίσης, παρέχει βελτιωμένα remediation workflows που κάνουν την πρόσβαση και τις αλλαγές δικαιωμάτων χρήσης όσο το δυνατόν πιο αυτοματοποιημένες και επαναλαμβανόμενες, με εύκολη πρόσβαση μέσω ενός self-service portal. Η εφαρμογή παρέχει τη δυνατότητα διαχείρισης σε όγκους πολλών petabytes δεδομένων, μέσω γρήγορης σάρωσης δισεκατομμυρίων file attributes και users activities.

2016-03-03-14-15-48-435
Φυσικά το SecNews.gr ήταν εκεί!

«Η Veritas έχει μια μοναδική ικανότητα να παρέχει πληροφόρηση σχετική με τα δεδομένα των επιχειρήσεων», δήλωσε ο Sean Pike, διευθυντής του προγράμματος, Next-Generation Data Security and eDiscovery & Information Governance, της IDC. «Επικεντρώνει στην παροχή λύσεων προς τους πελάτες της, που επιτρέπουν την ολική εποπτεία των δεδομένων τους. Αυτή η εποπτεία επιτρέπει στους πελάτες της Veritas να λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις σχετικά με το ποια δεδομένα πρέπει να διαφυλάξουν και ποια να διαγράψουν. Τέτοιες αποφάσεις είναι πολύ σημαντικές για τον τελικό πελάτη».

Περισσότερα στοιχεία για το Enterprise Vault™ 12, θα βρείτε στο:

https://www.veritas.com/product/information-governance/enterprise-vault.html
Για λεπτομέρειες σχετικά με το Data Insight 5.1, επισκεφθείτε το:
https://www.veritas.com/product/information-governance/data-insight.

 

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *