ΑρχικήinetΈρχεται νέος Firefox με ισχυρό Private Browsing

Έρχεται νέος Firefox με ισχυρό Private Browsing

Νέα προσθήκη ασφαλείας στον Firefox! Γνωρίζετε ότι χρησιμοποιώντας την ιδιωτική περιήγηση σε ιστοσελίδες ο υπολογιστής σας ή η κινητή σας συσκευή δεν αποθηκεύει τα δεδομένα που αποκτά κατά την περιήγηση, όπως το ιστορικό, στοιχεία σύνδεσης, cookies κλπ. firefox start-page-small-FINAL

Ωστόσο το ίδρυμα Mozilla σχεδιάζει να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα για να δώσει την δυνατότητα της πραγματικής ιδιωτικής περιήγησης στο ευρύ κοινό.

Η νέα Pre-Beta κυκλοφορία του ιδρύματος Mozilla, στις εκδόσεις Firefοx Developer στα Windows, Mac και Linux αλλά και στον Firefοx Aurora για Android θα λανσάρουν το νέο χαρακτηριστικό.

Η νέα ιδιωτική λειτουργία του Firefox δεν θα αποτρέπει μόνο την αποθήκευση των πληροφοριών σας στη συσκευή σας, αλλά θα εμποδίζει και όλους τους web-based trackers να παρακολουθούν τις online δραστηριότητές σας.

Πριν από λίγες ημέρες, η EFF κυκλοφόρησε κάτι παρόμοιο σαν μία επέκταση του προγράμματος περιήγησης που μπλοκάρει ουσιαστικά τις ιστοσελίδες που συλλέγουν τα δεδομένα σας.

Το ίδρυμα Mozilla όμως επειδή αυτοί οι trackers μερικές φορές είναι αναγκαίοι για τη λειτουργία μιας ιστοσελίδας και έτσι τα sites μπορεί να μην εμφανίζονται σωστά, σας δίνει την επιλογή απενεργοποίησης του χαρακτηριστικού με ένα κλικ.

Μπορείτε δηλαδή να απενεργοποιήσετε άμεσα την προστασία, κάνοντας κλικ στο εικονίδιο της ασπίδας δίπλα στη γραμμή διευθύνσεων URL.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS