ΑρχικήinetΝέος άθλος για το NOKIA 3310

Νέος άθλος για το NOKIA 3310

nokiaΤο «απέθαντο» NOKIA 3310 παλεύει αξιοθαύμαστα ενάντια σε μπάλα νικελίου

Ίσως η επόμενη προσπάθεια εξόντωσης του 3310 να είναι μια πυρηνική βόμβα!

Είναι ήδη γνωστό το γεγονός ότι το διάσημο ΝΟΚΙΑ 3310 θεωρείται η απόλυτη «πολλή σκληρή για να πεθάνει» συσκευή κινητού η οποία μπορεί να αντισταθεί σε όλες τις δυναμεις της φύσης, ή τουλάχιστον σε αρκετές απ’ αυτές…

Στους διάσημους άθλους όπου έχει υποβληθεί το κατασκευασμένο από ανθρώπινο χέρι άφθαρτο κινητό, προστίθεται και η «μάχη» με μια φλεγόμενη μπάλα νικελίου.Το θρλλικό κινητό είναι πλέον  για τους προηγούμενους άθλους του. Επιβίωσε από πτώση 900 μέτρων, πέρασαν από πάνω αυτοκίνητα, έφαγε σφαίρες, τώρα αναμετράται με τον πιο σκληρό αντίπαλο ως τώρα, μια φλεγόμενη μπάλα νικελίου που λιώνει στο διάβα της οποιοδήποτε υλικό.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=XIb4FTkaHtk”]

Έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσει κανείς την αναμέτρηση στο βίντεο, όχι μόνο γιατί παίρνει μερικά λεπτά στην μπάλα νικελίου να ροκανίσει μέσα από το σκληρό πλαστικό στην οθόνη του τηλεφώνου, που αποτελεί περιέργως το δυσκολότερο σημείο του, αλλά τα βρίσκει εξίσου «σκούρα» στο λιώσιμο των κυκλωμάτων, αφότου καταφέρει να περάσει το εξωτερικό περίβλημα του κινητού.

Το αστείο είναι πως το κινητό δεν καταστρέφεται με την μια, αλλά χρειάζονται τέσσερις απόπειρες για να καταστραφεί ολοκληρωτικά, και η μπάλα τοποθετείτε μπροστά και πίσω με σκοπό να μετατρέψει το κινητό σε ένα κομμάτι λιωμένου πλαστικού.

Περιττό να αναφέρουμε πως μετά από 4 προσπάθειες το εσωτερικό κύκλωμα του NOKIA παρέμεινε εντελώς άθικτο και με μια καλή αναμόρφωση του εξωτερικού περιβλήματος το κινητό θα μπορύσε να λειτουργήσει ξανά!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS