ΑρχικήinetΗ Microsoft ανακοινώνει το RTM: Windows 10 build 10240

Η Microsoft ανακοινώνει το RTM: Windows 10 build 10240

To RTM έχει όνομα build Windows 10 build 10240: Η Microsoft ολοκλήρωσε την ανάπτυξη Windows 10, τα οποία είναι έτοιμα πια για διάθεση στο κοινό αργότερα αυτό το μήνα. Windows 10 RTM

Πηγές που γνωρίζουν τα σχέδια της Microsoft ανέφεραν στο TheVerge, ότι η εταιρεία επέλεξε το build 10240 σαν το τελικό Release to Manufacturing (RTM), επιτρέποντας τους κατασκευαστές PC για να ξεκινήσουν άμεσα την προσαρμογή του στα νέα μηχανήματα.

[tweet_embed id=621357355226267648]

Αντιλαμβανόμαστε ότι η Microsoft με το σημερινό sign-off μπορεί να ανακοινώσει το RTM δημοσίως ως το τέλος της εβδομάδας ή να επιλέξει να μην το κυκλοφορήσει καθόλου και να επικεντρωθεί στην ημερομηνία της επίσημης κυκλοφορίας.

Φυσικά πάντα είναι πιθανό να δούμε το RTM από κάποιο ανεπίσημο κανάλι να κυκλοφορεί ελεύθερα στο διαδίκτυο…

Όσον αφορά τα σχέδια της εταιρείας τώρα, η Microsoft θα πρέπει να διαθέσει το build 10240 πρώτα στους Windows Insiders, καθώς θα επικεντρωθεί στις τελευταίες πινελιές και επιδιορθώσεις που θα μπορούν να διανεμηθούν σε μορφή ενημέρωσης και όχι σαν ολοκληρωμένη εγκατάσταση λειτουργικού.

Η σημερινή διαδικασία sign-off του RTM των Windows 10 είναι ένα ορόσημο για τη Microsoft, αφού 20 χρόνια πριν η εταιρεία ολοκλήρωσε τα Windows 95.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS