ΑρχικήinetΔιέρρευσε φωτογραφία του επερχόμενου BlackBerry Venice

Διέρρευσε φωτογραφία του επερχόμενου BlackBerry Venice

Έχουμε αναφέρει σε προηγούμενη δημοσίευση ότι η BlackBerry σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα slider smartphone που θα τροφοδοτείται από το λειτουργικό σύστημα Android. Με την κωδική ονομασία BlackBerry Venice, η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει από την AT&T στις ΗΠΑ, και αργότερα από άλλες εταιρείες.blackberry venice

Σήμερα ο γνωστός leaker λογαριασμός του Twitter, @evleaks δημοσίευσε μια εικόνα του επερχόμενου BlackBerry Venice. Η συσκευή φαίνεται πολύ κομψή στην εικόνα, και ελπίζουμε όταν κυκλοφορήσει η συσκευή να είναι έτσι όπως δείχνει.

Η εικόνα που διέρρευσε δείχνει την κάτω πλευρά του BlackBerry Venice, η οποία διαθέτει υποδοχή microUSB και 3.5mm θύρες audio jack.

Το πληκτρολόγιο QWERTY που αναμένεται να φέρει το BlackBerry Venice δεν φαίνεται στην εικόνα, επειδή το slider είναι κλειστό.

Η φωτογραφία εμφανίζει επίσης μερικές από τις εφαρμογές που θα έρθουν προεγκατεστημένες στο ΒlackBerry Venice. Εκτός από τις συνήθεις εφαρμογές και τις υπηρεσίες της Google όπως οι Maps, Drive, Chrome, Hangouts και Photos, μπορούμε επίσης να δούμε δύο εφαρμογές της Microsoft: το Skype και το Bing.

Το BlackBerry Venice, έχει μια οθόνη αφής 5.4-ιντσών Quad HD (2560×1440 pixels), καθώς και μια κάμερα 18-megapixel κάμερα στο πίσω μέρος. Στο μπροστινό μέρος, το smartphone θα φέρει μια κάμερα 5-megapixel για selfies.

Το Venice αναμένεται να παρουσιαστεί κάποια στιγμή αυτό το φθινόπωρο και θα το δούμε πιθανότατα στην αγορά από το Νοέμβριο, αλλά η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα από τη BlackBerry.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS