ΑρχικήinetFiles διαχειριστής αρχείων της Microsoft για συσκευές Windows Phone

Files διαχειριστής αρχείων της Microsoft για συσκευές Windows Phone

Files: Οι χρήστες των Windows Phone, έχουν ζητήσει επανειλημμένα από την εταιρεία την ανάπτυξη ενός διαχειριστή αρχείων. Φαίνεται ότι η Microsoft τελικά άκουσε τους πελάτες της και μερικά χρόνια μετά την αρχική έναρξη της πλατφόρμας Windows Phone, η εταιρεία κυκλοφορεί την πολυαναμενόμενη εφαρμογή διαχείρισης αρχείων.

files windows phone

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Όλοι μας χρησιμοποιούμε αρχεία στην καθημερινή μας ζωή σε όλες τις διάφορες συσκευές που χρησιμοποιούμε. Και πολλές φορές πρέπει να βρούμε τρόπους διαχείρισης αυτών των αρχείων, για να τα μοιραστούμε με άλλους ή και μέσα στα τηλέφωνά μας. Ακούσαμε τα σχόλιά σας δυνατά και καθαρά για το ότι η διαχείριση των αρχείων πρέπει να είναι πιο εύκολη στο Phone σας”, αναφέρει η Microsoft σε μια δημοσίευση στο blog της.

Η εφαρμογή Files, είναι ο επίσημος διαχειριστής αρχείων της Microsoft για συσκευές Windows Phone, και μπορείτε να τη κατεβάσετε δωρεάν.

Τα κακά νέα είναι ότι είναι συμβατή μόνο με το λειτουργικό Windows Phone 8.1, το οποίο δεν είναι ακόμα διαθέσιμο για download. Ωστόσο, εκείνοι που έχουν εγκαταστήσει τοDeveloper Preview build στα smartphones τους θα πρέπει να είναι σε θέση να εγκαταστήσουν και το Files.

Ο νέος διαχειριστής αρχείων επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε όλα τα αποθηκευμένα αρχεία που βρίσκονται στο smartphone τους αλλά και στην κάρτα SD.

Επιπλέον, η Microsoft ότι η εφαρμογή επιτρέπει εκτός από την περιήγηση σε αρχεία και φακέλους, το άνοιγμα, την αναζήτηση, την δημιουργία νέων φακέλων, αλλά και την τακτοποίηση τους.

Κατεβάστε την εφαρμογή από εδώ

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS