ΑρχικήinetMobiWee Που είναι το κινητό μου;

MobiWee Που είναι το κινητό μου;

Τι είναι το MobiWee; “Φύλαγε τα ρούχα σου για να ‘χεις τα μισά”, λέει ο θυμόσοφος λαός μας και στην περίπτωση των smartphones αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να το έχουμε… ολόκληρο.

mobiwee

Πλέον στo “έξυπνο” κινητό μας έχουμε αποθηκευμένο όλο τον ψηφιακό μας κόσμο, τις επαφές, τις φωτογραφίες μας, αλλά και άλλα χρήσιμα δεδομένα, όπως τους λογαριασμούς μας, τα e-mail κ.λπ. Έτσι, εάν το χάσουμε ή ακόμα χειρότερα εάν μας το κλέψουν, όλα αυτά θα περάσουν σε ξένα χέρια με απρόβλεπτες συνέπειες.

Υπάρχει άραγε τρόπος να ανακαλύψουμε το κινητό μας εάν κάνει φτερά; Όλες οι πλατφόρμες έχουν ενσωματωμένη αυτή τη δυνατότητα, ενώ υπάρχουν και πολλές τρίτες εφαρμογές που μας επιτρέπουν να το ανακαλύψουμε.

Το MobiWee είναι μία υπηρεσία που παρέχεται σε χρήστες Android, iPhone, Blackberry αλλά και Windows. Η μεγάλη διαφορά της με τον ανταγωνισμό είναι πως κάνει όσα και οι άλλοι αλλά δωρεάν! Πρόκειται για έναν συνδυασμό ενός app και μιας on-line υπηρεσίας. Αρχικά, θα πρέπει να εγκαταστήσουμε την εφαρμογή στο κινητό μας. Μέσω αυτής μπορούμε να πάρουμε backup από τα σημαντικά αρχεία, τις επαφές, το ημερολόγιο και τα μηνύματά μας. Όταν όμως το αγαπημένο μας κινητό εξαφανιστεί, τότε το MobiWee θα μας βοηθήσει να το ξαναβρούμε. Πως το κάνει αυτό; Πολύ απλά, θα πρέπει να μπούμε στο mοbiwee.com και να πατήσουμε το Locate My Device. Σε λίγα δευτερόλεπτα θα εμφανιστεί το ακριβές σημείο όπου βρίσκεται η συσκευή μας με τη βοήθεια των Google Maps.

Το μόνο αρνητικό είναι πως, σε αντίθεση με τα περισσότερα εμπορικά προγράμματα που μπορούν να λάβουν εντολή μέσω SMS, στην περίπτωση του MοbiWee, θα πρέπει να τρέχει η εφαρμογή για να μπορούμε να ανακαλύψουμε την τοποθεσία του κινητού μας.

ote.gr

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS