ΑρχικήinetΗ Symantec απολύει τον CEO της Steve Bennett

Η Symantec απολύει τον CEO της Steve Bennett

Μετά από δύο χρόνια σε κορυφαία θέση εργασίας στη Symantec, ο Steve Bennett απολύθηκε από την εταιρεία.

symantec

Η εταιρεία ασφαλείας ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι ο Bennett δεν είναι πια πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, και ότι παραιτήθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας. Ένα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Michael Brown θα αναλάβει σαν προσωρινός Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, με άμεση ισχύ.

“Προτεραιότητά μας τώρα είναι να εντοπίσουμε έναν ηγέτη που θα μπορεί να αξιοποιήσει τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας μας και μια ηγετική ομάδα θα μας οδηγήσει στο επόμενο στάδιο καινοτομίας και ανάπτυξης τα προϊόντα της Symantec”, δήλωσε ο Ντάνιελ Schulman, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Symantec.

“Αυτή η απόφαση ήταν το αποτέλεσμα μιας συνεχιζόμενης διαδικασίας διαβουλεύσεων, και δεν προκλήθηκε από οποιοδήποτε συμβάν ή απρέπεια.”

Η Symantec ανέφερε ότι μια ειδική επιτροπή του διοικητικού συμβουλίου θα ξεκινήσει άμεσα την αναζήτηση για νέο CEO.

Ο Bennett είχε αντικαταστήσει σαν CEO τον Enrique Salem το 2012, καθώς η εταιρεία, καθώς η εταιρεία προσπαθούσε  να αντιστρέψει την πτώση των κερδών της. Ο Bennett συμμετείχε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Symantec από τις αρχές του 2010 και έγινε πρόεδρος το 2011. Προηγουμένως διετέλεσε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Intuit για επτά χρόνια, και πριν από αυτό εργάστηκε για την General Electric για 23 χρόνια.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS