ΑρχικήinetΗ SanDisk παρουσιάζει την ταχύτερη κάρτα μνήμης στον κόσμο

Η SanDisk παρουσιάζει την ταχύτερη κάρτα μνήμης στον κόσμο

SanDisk-Launches-Fastest-Memory-Card-in-the-World
Η SanDisk κυκλοφόρησε επίσημα την Extreme PRO SD UHS-II, η οποία έρχεται σε χωρητικότητα 64GB, 32GB και 16GB και έχει ταχύτητα ανάγνωσης 280 MB/s, και ταχύτητα εγγραφής 240 MB/s.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι κάρτες UHS-I μπορεί να διαχειριστούν ταχύτητες 95 MB/s διάβασμα και 45 MB/s εγγραφή, τότε η SanDisk έχει σήμερα την ταχύτερη κάρτα μνήμης που υπάρχει.

Η ταχύτητες στις κάρτες μνήμης μην τις θεωρείται ασήμαντη λεπτομέρεια. Δεδομένου ότι οι φωτογραφικές μηχανές, τα κινητά τηλέφωνα κλπ γράφουν βίντεο σε καλή ποιότητα, τότε αντιλαμβάνεστε ότι χρειάζεστε “γρήγορες” κάρτες  για να μπορούν να αντεξέλθουν στις ταχύτητες της κίνησης χωρίς να κόβουν frames..

Αλλά και για βιντεοκάμερες, παλιές ή καινούργιες, οι ταχύτητες των 240 MB/s υποστηρίζουν ακόμη και για 4K εγγραφή βίντεο, αν και με τα 64 GB χωρητικότητα μάλλον θα γεμίσουν πολύ γρήγορα. Ακόμα και σε 180 λεπτά 4096 x 2160 pixels βίντεο είναι αρκετά αξιοπρεπής. Αρκετά για να σας διαρκέσει από ένα γάμο, βαφτίσια ή οποιαδήποτε άλλη κοικωνική σας εκδήλωση

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS