ΑρχικήinetΝέο Scam στο Facebook "πέθανε" την Angelina Jolie

Νέο Scam στο Facebook “πέθανε” την Angelina Jolie

Οι scammers φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ενεργοί στο Facebook τις τελευταίες μέρες. Μετά το Scam με την Miley Cyrus που δημοσιεύσαμε το πρωί, εμφανίστηκε ένα άλλο που αναφέρει ότι η Angelina Jolie έχει πεθάνει.

“Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Angelina Jolie είναι νεκρή από τις 23 Αυγούστου 2013, μετά τη δεύτερη εγχείρηση της. Η Angelina έδωσε ένα τελευταίο μήνυμα μπροστά στην κάμερα για όλους τους θαυμαστές της. Δείτε το πρωτότυπο υλικό από την Access Hollywood, ” αναφέρει η νέα απάτη.

Angelina Jolie

“The Oscar-winning actress Angelina Jolie was pronounced dead on August 23, 2013 after her second major operation. Angelina wishes to be interviewed on cam to give her inspirational message to all her FANS. Watch the Original footage from Hollywood Access”

Η Angelina Jolie δεν είναι νεκρή φυσικά, αλλά οι απατεώνες που δημιούργησαν την απάτη ελπίζουν ότι όλο και κάποιος θα πέσει στην παγίδα τους.

Σύμφωνα με Hoax Slayer, ο σύνδεσμος που περιέχεται στο μήνυμα παραπέμπει σε μια ιστοσελίδα που υπόσχεται ένα Samsung Galaxy S3 και ένα βίντεο με το τελευταίο μήνυμα της Angelina Jolie.

Τίποτα από αυτά δεν ισχύει, δεν υπάρχει βίντεο, δεν υπάρχει Samsung και οι μόνοι κερδισμένοι είναι οι απατεώνες πίσω από το Scam.

Αντ ‘αυτού, οι απατεώνες κάνουν κάποια χρήματα κάθε φορά που κάποιος ολοκληρώνει την έρευνα. Επιπλέον, ορισμένες από αυτές τις απάτες έχουν σχεδιαστεί για να ξεγελάσουν ανυποψίαστους χρήστες σε τραγούδι για όλα τα είδη των καταβληθέντων υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS