ΑρχικήinetScam εκμεταλλεύεται τη νέα κυκλοφορία του Saints Row IV

Scam εκμεταλλεύεται τη νέα κυκλοφορία του Saints Row IV

Το Saints Row IV κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα, έτσι είναι πιθανό ότι πολλοί οπαδοί του παιχνιδιού ψάχνουν να κατεβάσουν το παιχνίδι “σπασμένο” δωρεάν από το Internet, ή αναζητούν ένα Key generator ή KeyGen για να το ξεκλειδώσουν. Ωστόσο, οι ειδικοί προειδοποιούν ότι ορισμένοι hackers προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τη δημοτικότητα του παιχνιδιού.

sr4

Ερευνητές ασφαλείας από την ThreatTrack ανακάλυψαν ορισμένα βίντεο που διαφημίζουν cracks και keygens του παιχνιδιού Saints Row IV. Τα βίντεο φιλοξενούνται στο YouTube, DailyMotion, Vimeo, Metacafe και υπόσχονται δωρεάν download, από cracks ή keygens που θα ξεκλειδώσουν το παιχνίδι.

Αν κάποιος ευκολόπιστος τώρα κάνει κλικ στις συνδέσεις της περιγραφής του βίντεο, οδηγείται σε διάφορους άλλες ιστοσελίδες. Οι περισσότερες φιλοξενούνται σε Blogspot blogs και φιλοξενούν συνδέσμους κακόβουλων αρχείων που έχουν ανέβει σε ιστοσελίδες διαμοιρασμού αρχείων.

Φυσικά, οι χρήστες δεν θα ξεκλειδώσουν ποτέ το παιχνίδι. Αντί για αυτό, προσφέρουν τα κλικς που χρειάζονται οι απατεώνες για να κερδίσουν επιπλέον χρήματα.

Τα αρχεία που αναφέρουν τα βίντεο είναι όλα κακόβουλα και έρχονται με την μορφή PDF readers, video players, ή ακόμα και εφαρμογών του Facebook.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS