ΑρχικήinetAssassin's Creed II δωρεάν στους κατόχους Xbox 360, το τρίτο "Game with...

Assassin’s Creed II δωρεάν στους κατόχους Xbox 360, το τρίτο “Game with Gold”

ac2Το παιχνίδι της Ubisoft, Assassin’s Creed II είναι το επόμενο στη σειρά παιχνιδιών Xbox Live “Games with Gold” που διατίθεται δωρεάν σε μέλη Xbox Live Gold παγκοσμίως από τις 16 Ιουλίου (προηγήθηκαν τα Fable III και Defense Grid: The Awakening). Ο παίκτης μπορεί να κατεβάσει το παιχνίδι απευθείας στο Xbox 360 από το Marketplace, το οποίο προστίθεται αυτόματα στα  downloads της κονσόλας την επόμενη φορά που θα κάνει login.
To “Assassin’s Creed II” είναι διαθέσιμο για δωρεάν download από 16 Ιουλίου έως 30 Ιουλίου και όπως τα άλλα παιχνίδια “Games with Gold”, μπορείτε να το κρατήσετε για πάντα, διευκρινίζει η ομάδα του Xbox. Το “Assassin’s Creed II” έχει σκορ Metacritic 90 και έχει λάβει 27 E3 βραβεία και υποψηφιότητες το 2010, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου Spike TV  “Best Action Adventure Game”.

Έως τις 30 Ιουλίου στις προσφορές “Assassin’s Creed” θα προστεθούν κι άλλα παιχνίδια  “Assassin’s Creed” και DLC, ανακοίνωσε ο Major Nelson από το μπλoγκ του.

Η ομάδα του Xbox έχει υποσχεθεί δύο παιχνίδια δωρεάν στους κατόχους Xbox 360 κάθε μήνα έως την κυκλοφορία του Xbox One. H διάθεσή τους γίνεται την 1η και την 16η ημέρα του μήνα.

in

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS