ΑρχικήinetΠαρακολουθήστε την Eurovision με την νέα iOS εφαρμογή της για iPhone/iPad

Παρακολουθήστε την Eurovision με την νέα iOS εφαρμογή της για iPhone/iPad

Eurovision

Αυτή η βδομάδα είναι η βδομάδα του διαγωνισμού τραγουδιού Eurovision και πολλοί από εμάς είτε γιατί το θεωρούν το συγκεκριμένο θεσμό διασκεδαστικό είτε γιατί πραγματικά τους αρέσει να ακολουθούν την pop κουλτούρα της Ευρώπης θα την παρακολουθήσουν και μάλιστα με αγωνία.

Αν αναρωτιέστε τώρα τι απήχηση έχεις ένα τέτοιος θεσμός στης μέρες μας αρκεί να σας αναφέρουμε πως αναμένεται να παρακολουθήσουν την Eurovision φέτος παγκοσμίως 100 εκατομμύρια άνθρωποι!

Με τον πρώτο ημιτελικό να τελειώνει επιτυχώς χθες, η Κύπρος δεν τα κατάφερε παρά την εντυπωσιακή εμφάνιση της Δέσποινας Ολύμπιου, και ξεκινώντας στην ένατη θέση του δεύτερου ημιτελικού αυτή την Πέμπτη το «Alcohol is Free» με τους Koza Mostra και Αγάθωνα Ιακωβίδη, πολλοί από εσάς θα θέλετε να είστε συντονισμένοι με τις εξελίξεις ακόμη και αν δεν είστε μπροστά από κάποιο δέκτη τηλεόρασης.

despina_olym

Για εσάς λοιπόν υπάρχει η Eurovision Song Contest επίσημη εφαρμογή για το iOS που είναι εντελώς δωρεάν και διαθέσιμη εδώ.

Λάτρεις ή όχι του διαγωνισμού η εφαρμογή είναι πολύ όμορφη και λειτουργική. Παρέχει πληροφορίες και video για όλους τους διαγωνιζόμενους, στίχους των τραγουδιών, δυνατότητα να ψηφίσετε το αγαπημένο σας τραγούδι και όπως έγινε και χθες παρέχεται και Live stream για να παρακολουθήσετε τους ημιτελικούς και τον τελικό από το iPhone ή το iPad σας όπου και αν βρίσκεστε. Τέλος αν σας αρέσει τόσο πολύ κάποιο τραγούδι μπορείτε να το αγοράσετε από το ανάλογο link του iTunes Store.

KOZA__MOSTRA

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS