ΑρχικήinetΌταν το Apple Store στη Fifth Avenue γίνεται λεωφόρος Βουλιαγμένης

Όταν το Apple Store στη Fifth Avenue γίνεται λεωφόρος Βουλιαγμένης

apple_store_logo

Το Apple Store στη Fifth Avenue είναι ένα από τα πιο όμορφα καταστήματα στο πλανήτη, ωστόσο μια διαρροή στην οροφή του προκάλεσε σύγχυση το πρωί της Τρίτης διότι γέμισε με νερό το μαγαζί.

Μια μικρή διαρροή στη δυτική πλευρά του καταστήματος επέτρεψε μια καλή ποσότητα νερού να μπει στο μαγαζί χθες το πρωί,  με αποτέλεσμα οι υπάλληλοι της Apple να τρέχουν για να το βγάλουν έξω. Η διαρροή έγινε περίπου στις 8 το πρωί οπότε υπήρχαν μόνο 15 πελάτες.

Ένας από τους υπαλλήλους ισχυρίζεται ότι για τη διαρροή φταίνε κάποιες κατασκευές που έκαναν πέρυσι στην οροφή, για να απλοποιήσουν την εμφάνιση του γυάλινου κύβου, χωρίς όμως να έχουν ολοκληρωθεί σωστά.

“Είναι λόγο των κατασκευών που έκαναν στην οροφή πέρυσι” είπε ένας εργαζόμενος.“Δεν τις έκαναν σωστά. Υπάρχουν μεγάλες επίπεδες πέτρες εκεί (από τις οποίες περνάς για να μπεις στο κατάστημα). Και με τη δυνατή βροχή που είχε αυτό το πρωί το νερό πέρασε μέσα.”

Η Apple δεν έχει σχολιάσει ακόμη κάτι πάνω στο θέμα. Το Apple Store παρέμεινε ανοιχτό κατά τη διάρκεια του προβλήματος με τη διαρροή, ωστόσο ένα μεγάλο μέρος του ήταν κλειστό για τους πελάτες.

119188

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS