ΑρχικήinetNέες αποδείξεις πως το “φτηνό” iPhone έρχεται σύντομα

Nέες αποδείξεις πως το “φτηνό” iPhone έρχεται σύντομα

Budget-iPhone-2

Αν θέλετε αποδείξεις για το γεγονός πως η Apple σκοπεύει να κυκλοφορήσει ένα “φτηνό” iPhone εστιάζοντας περισσότερο σε αγορές όπως αυτές της Κίνας δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια και αρκεί να ρίξετε μια ματιά στους προμηθευτές υλικών της Apple οι οποίοι έχουν ξεκινήσει να προσλαμβάνουν ένα μεγάλο αριθμό εργαζομένων και όπως παραδέχονται η κίνηση αυτή οφείλετε στο “φτηνό” iPhone της Apple.

H Pegatron είναι ένας βασικός συνεργάτης της Apple στην Κίνα μιας και κάθε χρόνο συναρμολογεί χιλιάδες iPhone και iPad και στο δυναμικό της υπάγονται ήδη 100.000 εργαζόμενοι. Η εταιρεία λοιπόν ανακοίνωσε πρόσφατα πως θα αυξήσει τις προσλήψεις της κατά 40% στην Κίνα προσθέτοντας έτσι άλλους 40.000 εργαζομένους στο δεύτερο μισό αυτού του χρόνου.

Ο λόγος είναι προφανής για μια τέτοια αύξηση και το επιβεβαιώνει και σήμερα το Reuters που μιλώντας με βασικούς προμηθευτές της Apple αναφέρει πως όλοι θα αυξήσουν το προσωπικό τους εξαιτίας του “φτηνού” iPhone με αυτό τον μήνα να ξεκινάει η παραγωγή των οθονών του ενώ η μαζική του παραγωγή θα ξεκινήσει κάποια στιγμή τον Ιούνιο.

Suppliers have told Reuters that Apple is developing a cheaper model of the phone, broadening its sales base to lower-income buyers in growth markets such as China and India.A supplier source in Japan said small-scale production of the display panel for the model would begin in May, ramping up to mass production in June.

Να τονίσουμε πως το ”φτηνό” iPhone θα κυμαίνεται μάλλον στα $200-$500 και πολλοί αναλυτές πιστεύουν πως θα επιφέρει ένα πολύ μεγάλο χτύπημα και πτώση των πωλήσεων της σειράς Galaxy S της Samsung αρχικά στην Αμερική αλλά και σε άλλες χώρες.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS