ΑρχικήinetΗ Ιnfo Quest Technologies Silver sponsor του Cisco Connect Greece 2013

Η Ιnfo Quest Technologies Silver sponsor του Cisco Connect Greece 2013

Η Ιnfo Quest Technologies συμμετέχει ως Silver sponsor στο Cisco Connect Greece 2013, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 23 Απριλίου 2013 στο ξενοδοχείο Intercontinental, παρουσιάζοντας λύσεις και υπηρεσίες virtualization και cloud computing που αξιοποιούν τεχνολογίες Cisco και Citrix.

CiscoConnect-2013Στον εκθεσιακό χώρο της εκδήλωσης μπορεί να επισκεφθεί κάποιος το περίπτερο της Ιnfo Quest Technologies και να δει από κοντά τις τεχνολογικές λύσεις και εφαρμογές που έχει υλοποιήσει η εταιρεία και πώς αυτές θα μπορούσαν να βοηθήσουν την επιχείρησή του να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητά της. Ειδικότερα, θα προσφέρεται η ευκαιρία να δει κάποιος τη λειτουργία εικονικών σταθμών εργασίας (virtual desktops), και την απομακρυσμένη πρόσβαση σε εταιρικές εφαρμογές, όπως το Microsoft Office, από mobile συσκευές. Η λύση στηρίζεται σε συνδυασμό των τεχνολογιών Citrix XenDesktop και Citrix XenApp, και Cisco Unified Computing, ενώ ως virtual windows clients χρησιμοποιούνται tablets σε περιβάλλον iOS και Android, smartphones με iOS και ένας υπολογιστής iMac.

Η Info Quest Technologies, ως επί 30 χρόνια η μεγαλύτερη πύλη εισαγωγής νέων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών και ανάπτυξης υπηρεσιών σήμερα που οι προκλήσεις  για τις Ελληνικές επιχειρήσεις είναι μεγαλύτερες από ποτέ, δίνει περισσότερο από κάθε άλλη φορά βαρύτητα στο ρόλο του διανομέα προστιθεμένης αξίας, ώστε να είναι  πιο ουσιαστικός για όλη την αλυσίδα διανομής, από τον προμηθευτή έως τον τελικό πελάτη, καθώς στηρίζει την αγορά, προάγει καινοτομίες,  δημιουργεί αξίες.

Η Info Quest Technologies είναι επίσημος διανομέας της Cisco και αποκλειστικός διανομέας της Citrix στην Ελληνική αγορά.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS