ΑρχικήinetGene Munster: Δεν ξέρω τι έχει κανονίσει η Apple για τον Απρίλιο,...

Gene Munster: Δεν ξέρω τι έχει κανονίσει η Apple για τον Απρίλιο, αλλά κάτι θα κάνει

Munster-Apple-Bullish

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα το ίντερνετ κατακλύστηκε από ψεύτικες φήμες για την Apple δια στόματος Piter Misek. Εκτός από τους ισχυρισμούς του ότι η Apple θα κάνει event τον Μάρτιο το οποίο θα αφορά το SDK του Apple TV, ο Misek είπε επίσης ότι η Apple θα κυκλοφορήσει το 4.8″ iPhone του χρόνου, ενώ οι πωλήσεις του iPhone 5 μειώνονται αρκετά.

Χρειάστηκαν μόλις μερικά λεπτά μέχρι κάποιος να κλείσει το στόμα του Misek, ενώ σε αντίθεση με αυτόν, ο Gene Munster της Piper Jaffray, αποφάσισε  να πει στους ενδιαφερόμενους επενδύτες ότι δεν γνωρίζει τι έχει σκοπό να παρουσιάσει η Apple, αλλά σίγουρα θα κάνει κάτι.

Σε σημείωμα του προς του επενδύτες σήμερα, ο Munster αντί να κάνει ισχυρισμούς πάνω σε υποτιθέμενες πήγες από τη γραμμή παραγωγής, προτίμησε να παραδεχτεί ότι δεν έχει απολύτως καμία ιδέα για το τι σκοπεύει να κάνει η Apple, ωστόσο είναι σίγουρο ότι θα κάνει κάτι είτε το Μάρτιο είτε τον Απρίλιο.

Ο Munster σημείωσε ότι η Apple παρουσιάζει ένα καινούργιο προϊόν κάθε τέσσερις μήνες (κάτι που όντως αληθεύει), και ότι τα τελευταία δυο χρόνια έχουν πλέον παράδοση να κάνουν event μέσα στο Μάρτιο. Η τελευταία ανακοίνωση προϊόντος από την Apple έγινε στις 23 Οκτωβρίου, οπότε ο Munster πιστεύει ότι η εταιρεία του Cupertino ετοιμάζεται να παρουσιάσει κάτι και σύντομα.

Κανονικά, δεν θα διαφωνούσαμε στο ότι η Apple ετοιμάζεται να παρουσιάσει κάτι καινούργιο (λαμβάνοντας υπόψιν το ιστορικό της), ωστόσο, οι μόνες φήμες για ένα καινούργιο προϊόν που έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα αφορούν το iWatch, μια συσκευή που μάλλον δεν θα κάνει την εμφάνιση της μέσα στο 2013. Αν κάποιο Retina iPad mini ήταν προ το πυλών, μάλλον θα το ξέραμε ήδη. Οπότε, δεν πιστεύουμε ότι η Apple θα κάνει κάτι μέσα στο Μάρτιο, ειδικά από τη στιγμή που και ο Jim Darlymple είπε ότι δεν θα γίνει τίποτα.

Αναμονή για τον Απρίλιο ή για κάποια φήμη/διαρροή που μπορεί να εμφανιστεί τελευταία στιγμή.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS