ΑρχικήinetΗ Apple μπορεί να κάνει live-tweet την παρουσίαση του iPhone 7

Η Apple μπορεί να κάνει live-tweet την παρουσίαση του iPhone 7

Καθώς η αποκάλυψη του νέου iPhone πλησιάζει, η Apple ανεβάζει τον πήχη και στο Twitter, μιας και έφτιαξε έναν επίσημο @Apple λογαριασμό στην microblogging υπηρεσία.

Ο λογαριασμός – που επισημάνθηκε για πρώτη φορά από το Business Insider – υπάρχει για αρκετό καιρό. Έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερους από 55.000 οπαδούς (followers) μέχρι στιγμής. Ωστόσο, από την 1η Σεπτεμβρίου θα μπορούσαμε να πούμε ότι “βαπτίστηκε” Apple και άρχισε να θυμίζει λίγο την εταιρεία-κολοσσό, μιας και ενημερώθηκε η φωτογραφία προφίλ και  το φόντο του εν λόγω προφίλ. Ακόμα δεν υπάρχουν tweets, αλλά με την Apple να ετοιμάζεται να παρουσιάσει το επόμενο iPhone μέσα στην επόμενη εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιήσουν το λογαριασμό για την προώθηση και πώληση του προϊόντος ή ίσως ακόμη και για να κάνουν live-tweet το συμβάν της 7ης Σεπτεμβρίου.

Η Apple μπορεί να κάνει live-tweet την παρουσίαση του iPhone 7
Η Apple έχει κι άλλους λογαριασμούς επικεντρωμένους σε προϊόντα στο Twitter – συμπεριλαμβανομένων των: @appstore, @applemusic και @AppStoreES – αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που έχει φτιάξει έναν λογαριασμό για την συνολική εικόνα της εταιρείας.

Η Apple έχει κι άλλους λογαριασμούς επικεντρωμένους σε προϊόντα στο Twitter – συμπεριλαμβανομένων των: @appstore, @applemusic και @AppStoreES – αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που έχει φτιάξει έναν λογαριασμό για την συνολική εικόνα της εταιρείας.

Ακόμα δεν υπάρχουν tweets, αλλά με την Apple να ετοιμάζεται να παρουσιάσει το επόμενο iPhone μέσα στην επόμενη εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιήσουν το λογαριασμό για την προώθηση και πώληση του προϊόντος ή ίσως ακόμη και για να κάνουν live-tweet το συμβάν της 7ης Σεπτεμβρίου.

Επομένως, εάν είστε ένας χρήστης του Twitter και ενδιαφέρεστε πραγματικά για το επόμενο iPhone, ίσως να θέλετε να ακολουθήσετε την @apple!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS