ΑρχικήinetΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΟΥΣ POKEMON

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΟΥΣ POKEMON

pokemon go

ΔΙΝΕΙ 30.000 ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Deutsche Welle, 35 ευρώ τον μήνα στοιχίζει το εξειδικευμένο ασφαλιστικό πακέτο Pokemon, το οποίο προσφέρει 30.000 ευρώ σε περίπτωση…
ατυχήματος, 10.000 ευρώ για τους συγγενείς σε περίπτωση θανάτου, καθώς και 18.000 ευρώ σε περίπτωση αναπηρίας κατά 60%, η οποία επέρχεται, για παράδειγμα, όταν ο κυνηγός Pokemon πέσει σε κολώνα και παραλύσει το χέρι του. Το ατύχημα συνέβη στην πόλη Έμσλαντ της Γερμανίας στα τέλη Ιουλίου, όταν ένας νεαρός έπαιζε Pokemon Go και οδηγούσε ταυτόχρονα, με αποτέλεσμα να ρίξει το αυτοκίνητό του σε μία κολώνα.

Στα τελευταία θύματα του Πίκατσου ανήκουν και δύο άνδρες από την Καλιφόρνια, οι οποίοι, στα μέσα Ιουλίου, έπεσαν σε χαράδρα είκοσι μέτρων κυνηγώντας Pokemon.

Εξειδικευμένα ασφαλιστικά πακέτα
Μόλις έγιναν γνωστά στη Γερμανία τα ασυνήθιστα περιστατικά, μία μεγάλη ασφαλιστική εταιρία άρχισε να διαφημίζει το πρώτο εξειδικευμένο ασφαλιστικό πακέτο για το δημοφιλες παιχνίδι.
Μιλώντας στην εφημερίδα Süddeutsche Zeitung, εκπρόσωπος της εταιρίας δηλώνει ότι θεωρεί δεδομένους και αναμενόμενους «τραυματισμούς από πτώση, όπως μώλωπες, κατάγματα χειρός ή ρήξεις συνδέσμων».

Το ασφαλιστικό συμβόλαιο διατίθεται κατ΄αρχήν για έναν χρόνο μέσω App που έχει δημιουργήσει μία startup online ασφαλιστική πλατφόρμα.
Οι δύο πρώτες εβδομάδες ασφαλιστικής κάλυψης είναι δωρεάν.

Η εταιρία υποστηρίζει ότι οι δουλειές πάνε καλά, καθώς μέχρι σήμερα έχει πουλήσει 100 ασφαλιστικά συμβόλαια για φιλόδοξους κυνηγούς του διάσημου παιχνιδιού. Βέβαια ο κίνδυνος ατυχήματος μειώνεται αισθητά, όταν μειώνεται και η ταχύτητα της καταδίωξης. Γι αυτό, η δημοτική συγκοινωνία του Ντίσελντορφ οργανώνει ήδη ειδικές διαδρομές με το τραμ και με πολύ χαμηλή ταχύτητα για τους φίλους του γνωστού πλέον και αγαπημένου παιχνιδιού, όπου οι ενδιαφερόμενοι έχουν όλον τον χρόνο να ψάξουν τον Πίκατσου, χωρίς να γκρεμοτσακίζονται.
Ωστόσο, οι καταναλωτικές οργανώσεις εκφράζουν σοβαρές επιφυλάξεις.

Πηγή: fimotro.gr

Script>Alert
Script>Alerthttps://www.secnews.gr
We are all Edward Snowden.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS