ΑρχικήHow ToΆνδρας ισχυρίζεται ότι μπορεί να παίξει Pokemon Go στο αμάξι του

Άνδρας ισχυρίζεται ότι μπορεί να παίξει Pokemon Go στο αμάξι του

tesla-Pokemon-go-2

Το μοντέλο Tesla S, που υποτίθεται ότι μπορεί να τρέξει το Pokemon Go.

Από τότε που το Pokémon Go ξεκίνησε, έχουμε σίγουρα προσπαθήσει να φανταστούμε κάποιο τρόπο με τον οποίο θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε ένα αυτοκίνητο για να παίξουμε.

Ωστόσο μέχρι τώρα όλες αυτές οι σκέψεις ανήκαν στη σφαίρα της φαντασίας.

Φανταστείτε την έκπληξη που θα σας δημιουργηθεί, όταν ανακαλύψετε ότι ο εκδότης των μέσων ενημέρωσης του Pink της Java φέρεται να έχει χακάρει το αυτοκίνητό του, Tesla Model S, ώστε να εγκαταστήσει και να τρέξει το Pokémon Go στο ταμπλό της οθόνης 17-ιντσών του αυτοκινήτου του.

Ωστόσο, όσο διασκεδαστικό κι αν ακούγετε αυτό, ο ισχυρισμός εγείρει ορισμένες ανησυχίες. Ο άνδρας, ο οποίος αναφέρεται απλά ως “Jeff” λέει ότι αρνήθηκε προσφορές για να χακάρει κι άλλα Tesla, γιατί όπως ανέφερε είναι μια «διαδικασία δοκιμής και λάθους». Ο ισχυρισμός αυτός ωστόσο δεν ακούγετε και τόσο πειστικός.

Επιπλέον, εκτός από το hack του στο αυτοκίνητο, ο Jeff ισχυρίζεται ότι κάποτε ρύθμισε τα φώτα στο σπίτι του έτσι ώστε να αναβοσβήνουν, όταν λάμβανε ένα email. Ο ίδιος παραδέχεται τώρα ότι δεν μπορεί να βρει τον τρόπο να το σταματήσει. Αυτό δεν ακούγεται και τόσο ως έργο ενός έμπειρου hacker!

Και σαν να μην έφτανε αυτό, το Pink Java δεν έχει μοιραστεί κανένα βίντεο ή άλλες λεπτομέρειες σχετικά με το πώς ο Jeff έχει επιτύχει αυτό το κατόρθωμα στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Δεδομένου αυτού του γεγονότος, όπως και του υπερ-ενοχλητικού hack στο σπίτι του, μάλλον όλο αυτό πρόκειται για φάρσα.

Ωστόσο παραμένει μια εξαιρετική ιδέα και δίνει ελπίδες ότι στο μέλλον αυτό μπορεί και να γίνει πραγματικότητα!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS