ΑρχικήHow ToΓίνετε ένας iPhone Pro με αυτά τα ενδιαφέροντά tricks

Γίνετε ένας iPhone Pro με αυτά τα ενδιαφέροντά tricks

Τα smartphones αυτές τις μέρες έχουν χαρακτηριστικά, λίγο πολύ, ενός υπολογιστή μαζί με γρήγορη σύνδεση internet καθιστώντας το εύκολο να δουλεύουμε καθοδόν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να καταλήγουμε να περνάμε τις περισσότερες ώρες μας στα smartphone μας. Παρόλα αυτά, πολλοί είναι εκείνοι που παρά τις πολλές ώρες στο iPhone τους δεν γνωρίζουν κάποια κρυμμένα κόλπα τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Γίνετε ένας iPhone Pro με αυτά τα ενδιαφέροντά tricks

Μπορεί να έχετε ένα iPhone από το 2007, από τη ημέρα που κυκλοφόρησαν αλλά μέχρι τώρα υπάρχουν αλλαγές και κάποια κρυμμένα χαρακτηριστικά που έχουν εισαχθεί. Σε αυτό το άρθρο, σας παρουσιάζουμε μερικά έξυπνα κόλπα που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε το iPhone σας σαν ένας επαγγελματίας.

  1. Πληκτρολόγιο: Με ένα διπλό κλικ στο κενό μετά το τέλος μιας πρότασης θα μπορέσετε να ξεκινήσετε μία νέα πρόταση με κεφαλαίο γράμμα.
  2. Ακουστικά: Ξέρετε ότι μπορείτε να πάρετε μία selfie χωρίς να ανοίξετε το iPhone σας; Αυτό χρειάζεστε είναι να πατήσετε το + στα ακουστικά σας ώστε να πάρετε μια φωτογραφία χωρίς να χάσετε το focus.
  3. Αρχική Οθόνη: Θέλετε η αρχική οθόνη του iPhone 6 σας ή του 6 plus να κατέβει λιγάκι; Απλά πατήστε -tap- (μην κλικάρετε) το κεντρικό κουμπί και το μενού θα κατέβει για μερικά εκατοστά.
  4. Ήχος: Πολλές φορές καταλήγουμε να διαμορφώνουμε με τον ήχο καθώς ακούμε μουσική για να μην ενοχλούμαστε από διάφορους θορύβους στο παρασκήνιο. Όχι πια! Απλά πηγαίντε στο Settings–> Music –> EQ –> Late Night και απολαύστε τη μουσική σας με ηρεμία.
  5. Browsing: Μπορείτε να γλιτώσετε τη διαδικασία του να σώζετε τα e-mail σας στα πρόχειρα, ώστε να τα αντιγράψετε από ένα άλλο email στο inbox σας. Αυτό χρειάζεται να κάνετε είναι απλά να πατήσετε μεταξύ του «Άκυρο» και του «Αποστολή» για να ελαχιστοποιήσετε το παράθυρο του νέου μηνύματος. Τώρα, μπορείτε εύκολα να περιηγηθείτε στα e-mail σας και να επιστρέψετε στο παράθυρο με το νέο μήνυμα στο τέλος της οθόνης.
  6. Πληκτρολόγιο: Παρατηρείτε ένα λάθος στη διατύπωση μιας πρότασης αφού έχετε γράψει ολόκληρο το κείμενο. Τι κάνετε; Απλά κουνήστε το τηλέφωνό σας και κάντε αναίρεση της πληκτρολόγησης και γράψτε ένα νέο κείμενο χωρίς σπαταλήσετε ούτε ένα λεπτό ακόμη.
  7. Ανάγνωση: Πολλές φορές βομβαρδιζόμαστε από ειδοποιήσεις χαμηλής χωρητικότητας από τα smartphones μας. Έτσι, πρέπει να μειώσουμε στη λίστα των εφαρμογών μας αρκετά βεβιασμένα αλλά εδώ μπορείτε να δείτε πώς να εξοικονομίσετε χωρητικότητα στο iPhone σας.
    Αποφύγετε να εγκαταστήσετε μιαεφαρμογή Λεξικό, καθώς το iPhone σας έχει ήδη ένα λεξικό ενσωματωμένο. Ενώ διαβάζετε πατήστε συνεχόμενα τη λέξη, της οποίας θέλετε να μάθετε το νόημα και πατήστε στην επιλογή «Επεξήγηση» από τη λίστα των επιλογών και βελτιώστε το λεξιλόγιό σας.
  8. Χάρτες: Τα διεθνή πακέτα δεδομένων κινητού μπορούν να βρίσκονται στην τσέπη σας καθώς ταξιδεύετε στο εξωτερικό. Έτσι αν επιθυμείτε να αναζητήσετε χάρτες καθοδόν, cashάρετε τους χάρτες για μία offline χρήση. Κάντε zoom στην τοποθεσία που πρόκειται να επισκεφτείτε, πατήστε OK Maps στην αναζήτηση και ο χάρτης θα έχει σωθεί για περισσότερες πληροφορίες.
  9. Browsing: Μερικές φορές όταν χαλαρώνουμε σε μία ιστοσελίδα στο smartphone μας καταλήγουμε να έχουμε σκρολάρει περισσότερο από όσο πρέπει. Τώρα, μπορείτε να μεταβείτεστην αρχή της μόνο με ένα κλικ. Πατήστε το status bar, τη μπάρα που δείχνει το χρόνο και την ισχύ του σήματος και θα ανακατευθυνθείτε στην αρχή της ιστοσελίδας.
  10. Πληκτρολόγιο: Βρίσκετε δύσκολη την εναλλαγή μεταξύ αριθμητικού σε αλφαριθμητικού πληκτρολογίου; Πιέστε και κρατήστε το ‘123’ κουμπί στο πληκτρολόγιό σας και σύρτε το στον χαρακτήρα που επιθυμείτε να εισάγετε. Το αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο θα συνεχίσει, μόλις απελευθερώσετε το κουμπί.

Τα παραπάνω κόλπα θα σας βοηθήσουν όχι μόνο στην καλύτερη χρήση του iphone σας αλλά θα σας προσφέρει και μία ευκαιρία να διαφημίσετε αυτές τις νέες αποκτηθείσες ιδιότητές σας στους φίλους και συναδέλφους σας

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS