ΑρχικήinetΗ Movi εξελίσσει το live streaming

Η Movi εξελίσσει το live streaming

Όλοι γνωρίζουμε το «Livestream», την υπηρεσία, αλλά τώρα έρχεται η Livestream, η φωτογραφική μηχανή: Η Movi είναι το πρώτο εγχείρημα της εταιρείας για καταναλωτικό υλικό – μια 4K βιντεοκάμερα στο μέγεθος της παλάμης που σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε καθώς γίνεται αναμετάδοση.
Η Movi δεν είναι μια οποιαδήποτε κάμερα. Περιέχει λογισμικό που θα σας επιτρέπει να παίζετε τον ρόλο του σκηνοθέτη. Αρχικά, μπορείτε να τοποθετήσετε την κάμερα στο σημείο που θέλετε και στη συνέχεια, εκκινήστε την εφαρμογή Movi στο iPhone σας (προς το παρόν υποστηρίζεται μόνο σε iOS). Η κάμερα θα εντοπίσει αυτόματα πρόσωπα και κινήσεις στη σκηνή σας και θα σας δώσει -όχι λιγότερες- από εννέα διαφορετικά λήψεις για να επιλέξετε, με διαφορετικό zoom.
Μπορεί να το κάνει αυτό χάρη στο φακό 150 μοιρών και τον 4K αισθητήρα, αλλά μπορείτε να βάλετε το δικό σας spin με απλές smartphone χειρονομίες: παίξτε με την εικόνα με τα δάχτυλά σας για να κάνετε ζουμ, σύρετε για να μετακινήσετε και πιέστε για να κοπεί σε μια άλλη λήψη. Μπορείτε να αποθηκεύσετε το βίντεο στο κινητό σας τηλέφωνο ή σε μια κάρτα microSD (μια κάρτα 16GB περιλαμβάνεται), κάνετε ζωντανή αναμετάδοση ή και τα δύο. Ωστόσο, σας προειδοποιούμε: Η ζωντανή αναμετάδοση κοστίζει $9 για τη μηνιαία συνδρομή.

Η Movi εξελίσσει το live streaming

Τι συμβιβασμούς πρέπει να κάνετε; Παρά το γεγονός ότι η κάμερα περίπου 100 γραμμαρίων είναι τεχνικά 4K, χρησιμοποιεί όλη αυτή την ανάλυση για να σας δώσει Realtime ευελιξία, έτσι ώστε το πραγματικό βίντεο που καταγράφεται να είναι 720p – τεχνικά HD. Υπάρχει ένα μικρόφωνο, αν και καμία θύρα για να συνδέσετε ένα εξωτερικό μικρόφωνο. Η 1.200 milliamp-hour μπαταρία τροφοδοτεί μόνο για μία ώρα συνεχούς ροής, αν και η Livestream προσφέρει ένα αδιάβροχο Movi Pro αξεσουάρ για την καταγραφή μέχρι και 10 ωρών.
Είναι δύσκολο να δούμε τη Mοvi να απευθύνεται στο ευρύ κοινό δεδομένης της μηνιαίας συνδρομής του μοντέλου της, αλλά μπορούμε να σκεφτούμε περισσότερους από μερικούς Periscope και Meerkat stars που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν κάτι τέτοιο.
Η κάμερα είναι εξοπλισμένη με Wi-Fi και Bluetooth, καθώς και η εφαρμογή είναι συμβατή με οποιαδήποτε συσκευή iOS που τρέχει iOS 9. Η τοποθέτηση υλικού περιλαμβάνεται. Η ενδιαφέρουσα μικρή φωτογραφική μηχανή Livestream, έρχεται τον Απρίλιο για $399, αλλά μπορείτε να προ-παραγγείλετε μια αρχίζοντας από σήμερα με μόνο $200 από την ιστοσελίδα της Mοvi!

Η Mοvi δεν είναι μια οποιαδήποτε κάμερα. Περιέχει λογισμικό που θα σας επιτρέπει να παίζετε τον ρόλο του σκηνοθέτη.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS