ΑρχικήinetΧαμογελάστε για το πρώτο αυτοματοποιημένο selfie stick του κόσμου

Χαμογελάστε για το πρώτο αυτοματοποιημένο selfie stick του κόσμου

fc6a6e65a0f646af930866aeea0a2bf2-selfie-stick

Γνωρίστε το πρώτο αυτοματοποιημένο selfie stick. Επεκτείνετε ή γίνεται σαν τηλεσκόπιο, από μόνο του, έχει ένα ζευγάρι από φώτα ομορφιάς που εκτείνονται από το πίσω μέρος της στήριξης του iPhone και ακόμη και ανεμιστηράκια που ξεδιπλώνονται για να φυσήξουν τα μαλλιά σας προς τα πίσω για ένα τέλειο, ανεμοδαρμένο λουκ.

Είναι το πιο τρελό και λιγότερο πρακτικό selfie stick που έγινε ποτέ. Είναι επίσης, δυστυχώς, μη διαθέσιμο για αγορά.

Δημιουργήθηκε από την Thinkmodo, το αυτοματοποιημένο ραβδί για selfie είναι ένα gadget εργασίας, αλλά υπάρχουν μόνο δύο (το ένα είναι εφεδρικό) και δημιουργήθηκαν για να προωθήσουν την επερχόμενη σεζόν του Unreal.

Η Thinkmodo αφιέρωσε τρεις μήνες στην κατασκευή της συσκευής, η οποία διαθέτει μία μεγάλη μαύρη και κόκκινη λαβή που στεγάζει τις καλωδιώσεις, τους κινητήρες και τις μπαταρίες που είναι απαραίτητες για την αυτόματη επέκταση του ραβδιού και τη βάση του τηλεφώνου που στεγάζει τα φώτα και τα ανεμιστηράκια. Υπάρχει ακόμη και μια δεύτερη μπαταρία στο πίσω μέρος της βάσης τηλεφώνου για να τροφοδοτεί τα φώτα ομορφιάς και τους κινητήρες που τα επεκτείνουν. Αναφέραμε ότι είναι επίσης ένα βαρύ ραβδί selfie;

Όπως κι ένα κανονικό selfie stick, συνδέεται με το τηλέφωνό σας μέσω Bluetooth (μόνο με iPhone). Ακόμα και οι ανεμιστήρες λειτουργούν, αν και η Thinkmodo παραδέχεται ότι χρησιμοποιήθηκε μια μικρή καλλιτεχνική άδεια στη διαφήμιση. “Τα ανεμιστηράκια είναι αρκετά ισχυρά για να φυσήξουν τα μαλλιά σας, αλλά όπως και σε κάθε εμπορική διαφήμιση, ίσως να έχουμε προσθέσει λίγη παραπάνω εφέ ανέμου για την ενίσχυσή του.”

Η ηθοποιός Noa Lindberg, η οποία αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστεί σε μια ταινία βαμπίρ που ονομάζεται The Soiree, είπε ότι έχει βρει το αγαπημένο της χαρακτηριστικό στο αυτοματοποιημένο selfie stick. «Σίγουρα είναι τα φώτα. Είναι απλά φανταστικά. Είναι σαν να είσαι σε ένα στούντιο», είπε.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS