ΑρχικήHow ToΤο Hitch Theaters σας προσφέρει την εμπειρία σινεμά οπουδήποτε

Το Hitch Theaters σας προσφέρει την εμπειρία σινεμά οπουδήποτε

9363165_Hitch-Theaters-makes-the-drive-in-theater_19141639_m

Μια νέα εκστρατεία που ξεκίνησε πρόσφατα στο Kickstarter, θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε το Into the Wild … στην πραγματική άγρια φύση! Ονομάζεται Hitch Theaters και μπορεί εύκολα και γρήγορα να μετατρέψει την καρότσα σε ένα φορτηγό ή SUV σε ένα πραγματικό κινούμενο αυτοκίνητο – κινηματογράφο, που πάει παντού.

Το Hitch Theaters έχει αναπτύξει τρεις χαρακτηριστικές οθόνες και προτζέκτορες προβολής καθώς και στηρίγματα για να επιτρέπει την παρακολούθηση ταινιών σε εξωτερικούς χώρους.

Η πρώτη ονομάζεται True Drive-In Theater. Ο προβολέας στηρίζεται στην οροφή του φορτηγού σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο, ενώ η οθόνη κλειδώνει στην καρότσα. Αυτή η οθόνη, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε οι παρατηρητές της ταινίας μπορούν να χαλαρώσουν στο κρεβάτι του φορτηγού.

Η δεύτερη είναι η The Group Date, που προσφέρει προβολές που μπορούν να παρακολουθήσουν περισσότερα από δύο άτομα. Η οθόνη κλειδώνει και εδώ στην καρότσα, όπως το True Drive-In, αλλά ο προβολέας στηρίζεται σε μια ειδική βάση μακριά από το φορτηγό, ενώ διαθέτει και ένα αποσπώμενο σύστημα ήχου.

Τέλος, η εταιρεία έχει επίσης σχεδιάσει έναν προβολέα και μία οθόνη για τους ανθρώπους οι οποίοι δεν διαθέτουν φορτηγά, που ονομάζεται Movie Night. Αντί να χρησιμοποιεί την καρότσα ενός φορτηγού για να στηρίζεται, αυτή περιλαμβάνει μία ανεξάρτητη οθόνη, καθώς και αυτόνομες βάσεις προβολής.

Αν σας αρέσει η ιδέα για αυτό το έργο, μπορείτε αν θέλετε να μεταβείτε στην ιστοσελίδα Kickstarter άμεσα. Μέχρι αυτή τη στιγμή, το Hitch Theater έχει μόλις 10 ημέρες ακόμα για να ολοκληρώσει την εκστρατεία του και έχει λάβει μόνο $ 3.113 σε δεσμεύσεις από το στόχο του που είναι $ 220.000.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS