ΑρχικήHow ToΤώρα κάθε YouTube video είναι VR video στο iPhone!

Τώρα κάθε YouTube video είναι VR video στο iPhone!

Εδώ και λίγο καιρό, οι χρήστες Android έχουν τη δυνατότητα να δουν όλο τον κατάλογο video του YouTube μέσω του Google Cardboard. Τώρα η τελευταία ενημέρωση του iOS app της Google φέρνει την ίδια δυνατότητα και στους χρήστες της Apple!

YouTube

Πριν περιοριζόταν σε κάποια επιλεγμένα videos 360 μοιρών, τώρα όμως η Google επιτρέπει την λειτουργία του Cardboard για καθένα από τα εκατομμύρια videos του YouTube στους χρήστες iPhone.

Για να ενεργοποιήσεις την λειτουργία Cardboard που χωρίζει την οθόνη σε 2 μέρη για προβολή με το Google Cardboard headset, πατήστε στην οθόνη με το που ξεκινήσει το video σε οριζόντιο προσανατολισμό. Πατήστε στις 3 κουκκίδες πάνω δεξιά και πατήστε στο λογότυπο του Cardboard που θα εμφανιστεί.

[su_button url=”https://www.secnews.gr/103834/exaitias-autou-tou-video-i-google-agorase-to-youtube/” target=”blank” style=”glass” background=”#26f1a1″ color=”#0404047″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#ffffff”]Διαβάστε επίσης: Εξαιτίας ΑΥΤΟΥ του video η Google αγόρασε το YouTube!! Δείτε το![/su_button]

Ενεργοποιώντας την λειτουργία του Cardboard, οι χειρισμοί για το video θα είναι μέσα στην προβολή σας. Για να σταματήσετε ή να κάνετε skip ένα video αγγίξτε την οθόνη και μετακινήστε το κινητό σας για να στοχεύσετε τα κουμπιά καθώς βλέπετε μέσα από το headset.

cardboard-roundup-hero-650-80

Εάν θέλετε να αλλάξετε videos πρέπει για λίγο να βγείτε από αυτή την καθηλωτική εμπειρία και να βάλετε στην ουρά ένα άλλο video.

Σύμφωνα με φήμες, το Android VR θα παρουσιαστεί στο Google I/O 2016 αυτή την εβδομάδα. Αν αυτό συμβεί και είναι μια εμπειρία μόνο για Android, το παραπάνω θα είναι η καλύτερη υποστήριξη VR που το iOS θα πάρει προς το παρόν.

[su_button url=”https://www.secnews.gr/101084/google-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%ba%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%ba%cf%85%ce%ba%ce%bb%ce%bf%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9-headset-%ce%bc%ce%ad%cf%83%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%ad%cf%84/” target=”blank” style=”3d” background=”#dff126″ color=”#0404047″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#ffffff”]Διαβάστε επίσης: H Google πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα VR headset μέσα στο έτος![/su_button]

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS