ΑρχικήsecurityΟι Ghost Squad Hackers διέρρευσαν δεδομένα του στρατού των ΗΠΑ

Οι Ghost Squad Hackers διέρρευσαν δεδομένα του στρατού των ΗΠΑ

Οι Ghost Squad Hackers διέρρευσαν τα δεδομένα του στρατιωτικού προσωπικού των ΗΠΑ, σύμφωνα με μια ανάρτηση στο Facebook που δημοσιεύθηκε σήμερα.

Τα δεδομένα βρίσκονται σε μια ιστοσελίδα στο Dark Web, αλλά προστέθηκαν και στο Pastebin μετά από μερικές ώρες.

Οι Ghost Squad Hackers διέρρευσαν δεδομένα του στρατού των ΗΠΑ

Το Dump # 1 περιέχει 433 εγγραφές. Για κάθε εγγραφή, με πολύ λίγες εξαιρέσεις, περιλαμβάνονται δεδομένα, όπως το όνομα του ατόμου, ο αριθμός τηλεφώνου, η διεύθυνση, η πόλη, η πολιτεία, ο ταχυδρομικός κώδικας, η χώρα (όλα ΗΠΑ), η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ηλικία, το φύλο και το επίπεδο εισοδήματος.

Το Dump # 2 περιέχει 232 εγγραφές. Για κάθε εγγραφή, υπάρχει η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το όνομα, το επώνυμο, η διεύθυνση, η πόλη, η πολιτεία, ο ταχυδρομικός κώδικας και ο αριθμός τηλεφώνου.

Το Dump # 3 περιέχει 2.750 εγγραφές. Για κάθε εγγραφή, το data dump μπορεί να περιλαμβάνει: πλήρες όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση, αριθμό πιστωτικής κάρτας, ημερομηνία λήξης της πιστωτικής, το CVV της πιστωτικής κάρτας, τύπο της πιστωτικής κάρτας και τα δύο πεδία σημειωμένα ως APO και ΑΕ. Το APO μπορεί να σημαίνει Automatic Payment Order (Αυτόματη Εντολή Πληρωμής).

Η Softpedia κατάφερε και βρήκε τα ονόματα ορισμένων προσώπων στα δύο ή και στα τρία dumps και φαίνεται να υπάρχουν μερικά αντίγραφα.

leaked-data-of-us-military-personnel

“Το τελευταίο release για τη #OpSilence Army βάση δεδομένων διέρρευσε, η αυτοκρατορία σας που διοικείται από τις τράπεζες θα πέσει US GOV”, έγραψε η ομάδα στο Facebook. “Πρέπει να δείτε αυτές τις διαρροές στον Tor Browser, δεν θέτουμε σε κίνδυνο την ελευθερία μας.”

Το OpSilence είναι μια hacktivist εκστρατεία που ξεκίνησε από τους Ghost Squad Hackers στην αρχή του Ιουνίου. Όταν ανακοινώθηκε, η ομάδα είπε στη Softpedia ότι το OpSilence ήταν μια εκστρατεία κατά κάποιων βασικών media sites, επειδή παρέλειψαν να αναφέρουν τα πραγματικά εγκλήματα που συμβαίνουν στην Παλαιστίνη και τη Συρία.

Προηγουμένως, οι Ghost Squad Hackers ήταν και πάλι στο επίκεντρο της OpIcarus, μια εκστρατεία DDoS επιθέσεων εναντίον τραπεζών σε πολλές χώρες.

Οι χάκερ συνδέονται με το κίνημα των Anonymous αλλά έχουν αρχίσει πρόσφατα να προωθούν το δικό τους όνομα μέσω του OpSilence.

Δεν είμαστε σε θέση να επαληθεύσουμε την εγκυρότητα των ισχυρισμών του ομίλου, αλλά εάν τα δεδομένα όντως ανήκουν στους Αμερικάνους στρατιώτες, οι ΗΠΑ δεν δέχονται ευγενικά αυτού του τύπου τις διαρροές.

Ένα από τα πιο κακόφημα τέτοια περιστατικά, συνέβη το περασμένο καλοκαίρι, όταν οι ΗΠΑ σκότωσαν τον Junaid Hussein με μια επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφους. Ο Hussein ήταν ο πρώην αρχηγός του TeaMp0isoN hacking crew, αλλά τη περίοδο του θανάτου του, συμμετείχε στο Division Hacking του ισλαμικού κράτους που ονομάζεται Cyber Caliphate.

Ίσως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο περίπου μία ώρα πριν οι Ghost Squad Hackers διαρρεύσουν τα στοιχεία, ο επίσημος αρχηγός τους, ένας χάκερ γνωστός ως Gh0s7, ανακοίνωσε στο Twitter ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα.

squad-hackers-leak-data

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS