ΑρχικήHow ToΗ Google καταγράφει σιωπηλά συζητήσεις που γίνονται κοντά σε κινητά

Η Google καταγράφει σιωπηλά συζητήσεις που γίνονται κοντά σε κινητά

google-binocs-Google

Μετά την αναφορά ότι το Facebook άκουγε τις συνομιλίες των smartphone σας, πώς μπορούμε να αφήσουμε πίσω τη Google. Πολλές από τις συζητήσεις που έχουν οι άνθρωποι κοντά σε προϊόντα του τεχνολογικού κολοσσού, καταγράφονται σιωπηλά από την εταιρεία.

Το χαρακτηριστικό αυτό επιτρέπει προφανώς όχι μόνο την ενίσχυση των εργαλείων αναγνώρισης γλώσσας, καθώς επιτρέπει στους ανθρώπους φωνητική αναζήτηση, αλλά και τη βελτίωση των αποτελεσμάτων που παρέχονται στους ανθρώπους. Επίσης, προσφέρει έναν απλό τρόπο για να ακούσετε και να διαγράψετε όλες τις πληροφορίες που συγκεντρώνει. Αυτό γίνεται μέσα από μια ειδική σελίδα που συγκεντρώνει τις πληροφορίες που έχει η google για εσάς.

Θα πρέπει να μεταβείτε στη σελίδα του ιστορικού και να κοιτάξετε το μακρύ κατάλογο των εγγραφών. Η εταιρεία έχει συγκεκριμένες σελίδες, μία για τον ήχο και μια άλλη για τη δραστηριότητα στο διαδίκτυο. Εκεί θα δείτε ότι έχει καταγράψει η Google.

Οι ηχογραφήσεις μπορεί να λειτουργήσουν ως ένα είδος ημερολογίου, παρέχοντάς σας τα πολυάριθμα μέρη και τις καταστάσεις στις οποίες βρεθήκατε εσείς και το κινητό σας. Από την άλλη πλευρά, χρησιμεύει επίσης ως μια υπενθύμιση του πόσες πολλές πληροφορίες συλλέγονται σχετικά με εσάς, και πόσο προσωπικά μπορεί να είναι.

Μπορείτε να ακούσετε όλο το σύνολο των εγγραφών στη σελίδα. Επίσης, μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με το πώς καταγράφηκε ο ήχος, αν ήταν μέσω της εφαρμογής Google ή άλλης, καθώς και οποιαδήποτε μεταγραφή του τι ειπώθηκε αν η Google το έχει μετατρέψει με επιτυχία σε κείμενο.

Ωστόσο, αν επιθυμείται να διαγράψετε τα πάντα από εκεί, μπορείτε είτε να επιλέξετε συγκεκριμένα έγγραφα είτε να διαγράψετε τα πάντα σε μία μόνο στιγμή.

Μπορείτε να κάνετε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου στα αριστερά για να διαγράψετε συγκεκριμένα αρχεία και, στη συνέχεια, να μετακινηθείτε προς τα πίσω στην κορυφή της σελίδας και να επιλέξετε “διαγραφή”. Μπορείτε να πατήσετε το κουμπί “Περισσότερα” για να απαλλαγείτε από τα πάντα, πατώντας “Επιλογές Διαγραφής” και στη συνέχεια “Advanced”.

Ο απλούστερος τρόπος για να σταματήσει η Google την υποκλοπή της φωνής σας είναι να απενεργοποιήσετε τον φωνητικό βοηθό και ποτέ να μην χρησιμοποιήσετε τη φωνητική αναζήτηση. Ωστόσο, η λύση προσφέρεται επίσης για το ζωτικό πρόβλημα της προστασίας της ιδιωτικής ζωής και της χρήσης δεδομένων σήμερα. Με αυτόν τον τρόπο, σταματάει ένα από τα πιο πολύτιμα πράγματα για ένα τηλέφωνο Android ή η χρήση του Google search.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS