ΑρχικήinetΗ Hyundai δημιουργεί εξωσκελετό όμοιο με του Iron Man

Η Hyundai δημιουργεί εξωσκελετό όμοιο με του Iron Man

Hyundai_Exoskeleton-εξωσκελετό

Οι εξωσκελετοί έχουν κάνει την εμφάνισή τους ευρέως στη λαϊκή κουλτούρα και έχουν δείξει τις ικανότητές τους. Επιτρέπουν στο χρήστη να ξεπεράσει τα όριά του και να άρει περισσότερο βάρος. Τώρα, η Hyundai λέγεται ότι εργάζεται σε έναν εξωσκελετό που θα σας κάνει να νιώσετε σαν τον Iron Man, αν και δεν θα πρέπει να προσπαθήσετε να πετάξετε με αυτό, δεδομένου ότι το τελικό αποτέλεσμα θα μπορούσε να σας κάνει να καταλήξετε παραπληγικοί.

Χάρη στις κοινές προσπάθειες της Hyundai Motor Group, της Hyundai Rotem και της Kia Motors, ο τελευταίος εξωσκελετός τους μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει τους εργαζόμενους σε εργοστάσια να εκπληρώνουν καθήκοντα που δεν μπορούσαν πριν.

Δεδομένου ότι εργάζονται σε ένα εργοστάσιο, συνήθως σημαίνει ότι πρέπει να μετακινούν βαριά αντικείμενα όλη την ώρα και φορώντας έναν εξωσκελετό σημαίνει ότι εύκολα θα είναι σε θέση να άρουν πολύ περισσότερα κιλά από αυτά στα οποία το σώμα τους είναι συνηθισμένο και να μειώσουν την ποσότητα του χρόνου που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί ότι το εν λόγω έργο.

Είναι πιθανό ότι ο εξωσκελετός μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για μια ποικιλία άλλων εφαρμογών, όπως ο προηγμένος πόλεμος, αλλά όπως φαίνεται και στην εικόνα, αυτός ο εξωσκελετός είναι υπερβολικά μεγάλος για να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε μορφή πολέμου. Επιπλέον, οι μηχανές αυτές μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως προσθετικές για να βοηθήσουν όσους τις φορούν να αποκτήσουν την ικανότητα να περπατήσουν και πάλι. Η Hyundai έχει εκφράσει τις απόψεις της στην ακόλουθη δήλωση:

“Αυτό το ρομπότ που φοριέται το αναπτύσσουμε για εμπορικούς σκοπούς και θα χρησιμοποιηθεί σε διάφορους τομείς. Αυτού του είδους τα εξελιγμένα ρομπότ είναι σύμφωνα με το όραμα της Hyundai Motor Group για την ελεύθερη κίνηση ανθρώπων και πραγμάτων. “

Η Hyundai δεν αναφέρει την τιμή του εξωσκελετού, αλλά βλέποντας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί, είναι προφανές ότι δεν πρόκειται να είναι χαμηλή.

 

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS