ΑρχικήHow ToΑυτός ο έφηβος δημιούργησε το πρώτο δικηγόρο ρομπότ ονόματι «DoNotPay»

Αυτός ο έφηβος δημιούργησε το πρώτο δικηγόρο ρομπότ ονόματι «DoNotPay»

2FA7DAC900000578-0-image-a-18_1451328025005-ρομπότ

Το επονομαζόμενο «DoNotPay», είναι το πρώτο ρομπότ δικηγόρος που κατασκευάστηκε στον κόσμο και δημιουργήθηκε από έναν 19χρονο προγραμματιστή!

Ένας 19χρονος Βρετανός προγραμματιστής, ο Joshua Browder, ο οποίος είναι φοιτητής επί του παρόντος στο ΜΙΤ, έχει αναπτύξει το εύστοχα ονομαζόμενο «DoNotPay» (μην πληρώσεις), που είναι το πρώτο ρομπότ δικηγόρος στον κόσμο. Οι χρήστες που είναι εγγεγραμμένοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία για να συζητήσουν κάθε είδους νομικό ζήτημα και να πάρουν τις κατάλληλες απαντήσεις που δίνονται αυτόματα. Ξεκίνησε ως μια δωρεάν ιστοσελίδα για να βοηθήσει τους ανθρώπους με τα αιτήματα για τα εισιτήρια στάθμευσης και πολύ σύντομα έγινε μια αυτόματη γεννήτρια έφεσης, χρησιμοποιώντας προηγούμενες επιτυχημένες συμβουλές ως πρότυπο.

«Ως ένας 19χρονος, έχω κωδικοποιήσει το σύνολο του ρομπότ για μένα και νομίζω ότι κάνει μια λογική προσφορά εργασίας από την αντικατάσταση των δικηγόρων στάθμευσης. Ξέρω ότι υπάρχουν χιλιάδες προγραμματιστές με δεκαετίες περισσότερης εμπειρίας από εμένα που εργάζονται σε παρόμοια θέματα. Αν είναι δυνατόν μία ημέρα ο κάθε πολίτης να πάρει το ίδιο επίπεδο νομικής εκπροσώπησης όπως και ένας δισεκατομμυριούχος, πώς μπορεί αυτό να μην είναι ένα καλό πράγμα?», δήλωσε ο Browder.

«Αρχικά, σκέφτηκα ότι ο καλύτερος τρόπος να γίνει αυτό ήταν να δημιουργήσω πολλούς επιμέρους κανόνες για να ακολουθήσουν. Ωστόσο, εγώ γρήγορα απέτυχα με αυτή την προσέγγιση, επειδή υπάρχουν χιλιάδες τρόποι για να πούμε το ίδιο πράγμα και θα ήταν αδύνατο να καταλάβει τον κάθε ένα. Η σημαντική ανακάλυψη ήρθε όταν έμαθα πώς να δημιουργήσω έναν τρόπο ώστε το ρομπότ να μάθει και να συγκρίνει τις ίδιες φράσεις, έτσι ώστε δεν έχει σημασία το πώς ο χρήστης διατυπώνει τα αιτήματά του», προσθέτει ο Browder.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS