ΑρχικήHow ToΠώς να μετατρέψετε ένα φορτιστή USB σε Linux υπολογιστή

Πώς να μετατρέψετε ένα φορτιστή USB σε Linux υπολογιστή

Αυτό το DIY από τον Chris Robinson του NODE θα σας δείξει πώς να φτιάξετε το δικό σας υπολογιστή Linux από ένα φορτιστή USB. Χρησιμοποιεί Raspberry Pi ένα συμβατό συμβούλιο ODROID και τρέχει σε Raspbian OS.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας πω για το πώς μπορείτε να φτιάξετε έναν μικρό υπολογιστή Linux από ένα φορτιστή USB.

Πώς να μετατρέψετε ένα φορτιστή USB σε Linux υπολογιστή
Είναι πραγματικά ένας φορητός υπολογιστής Linux!!

Στο παρελθόν, ο Chris έχει κάνει έργα, όπως φορητά Raspberry Pi τροφοδοτούμενα από Linux τερματικά και το Linux computer έργο είναι ακόμη μικρότερο. Αυτός ο υπολογιστής Linux χωράει μέσα σε ένα τροποποιημένο βύσμα φορτιστή USB και τρέχει σε πολύ χαμηλή ισχύ.

Αυτός ο σχεδιασμός χρησιμοποιεί ODROID-W development board, ο οποίος είναι συμβατός με Raspberry Pi και Raspbian. Επιπλέον, θα χρειαστείτε ένα φορτιστή USB με τις US, UK and EU attachments για να μπορέσετε να τον χρησιμοποιήσετε σε όλες τις χώρες. Άλλα υλικά περιλαμβάνουν έναν προσαρμογέα Wi-Fi, μια κάρτα micro SD και μερικά άλλα μικρά πράγματα.

Συναρμολογώντας όλα αυτά μαζί δεν είναι πολύ δύσκολο, αν έχετε μια βασική γνώση συγκόλλησης.

Απλά πρέπει να συνδέσετε το φορτιστή και να παραμείνετε εντός του εύρους του WiFi. Ο Chris γράφει ότι μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για εφαρμογές όπως το τρέξιμο ενός προσωπικού file/media server, ενός TOR relay, ενός κόμβου Bitcoin, του προσωπικού σας VPN, ενός σιωπηλού συναγερμού κίνησης με RPi Camera, ενός εργαλείου pentesting ή απλά μιας απομακρυσμένης χρήσης του συστήματος Linux .

Εκτός από WiFi, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν USΒ προσαρμογέα Ethernet για να το συνδέσετε. Δεδομένου ότι, θα πρέπει να δουλέψετε με ηλεκτρικά εξαρτήματα, παρακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες του Chris.

Αν σας ενδιαφέρει, λοιπόν, να φτιάξετε αυτόν το μικρό υπολογιστή Linux από ένα φορτιστή USΒ, ακολουθήστε αυτό το σύνδεσμο για ένα λεπτομερές tutorial. Καλή τύχη..

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS