ΑρχικήinetΤο Chromium OS για το Raspberry Pi 3 κυκλοφόρησε και επίσημα

Το Chromium OS για το Raspberry Pi 3 κυκλοφόρησε και επίσημα

5af42de6-4708-407a-89b4-c733ecd9cbd3-620x372-min-Raspberry

Μια ξεχωριστή ενημέρωση του Chromium OS έχει γίνει για τους ιδιοκτήτες του Raspberry Pi 3 και για εκείνους που ήθελαν να τρέξουν το λειτουργικό σύστημα για την τελευταία έκδοσή του. Πρέπει να γνωρίζουν τα εξής πράγματα για να μπορέσουν να προχωρήσουν και να κατεβάσουν το Chromium OS για το Raspberry Pi 3 0.5 δυαδική εικόνα.

Εδώ είναι ότι πρόκειται να συμπεριληφθεί στο Chromium OS για το Raspberry Pi 3

Το Chromium OS, περιλαμβάνει αρκετές βελτιώσεις και χαρακτηριστικά. Ένα από αυτά είναι ο Linux 4.2.8-ckt8 πυρήνας με μειωμένο μέγεθος, καθώς και μικροδιορθώσεις BFS για βελτιωμένη επιβράδυνση, μικρότερη έξοδο αποσφαλμάτωσης. Επιπλέον, φέρνει επίσης πολλαπλές βελτιώσεις στον οδηγό ήχου, καθώς και καλύτερη απόδοση αποθήκευσης. Αυτό οφείλεται στο νέο BFQ ιεραρχικό προγραμματιστή και μικροβελτιώσεις στο ondemand governor.

Ωστόσο, οι επιδόσεις δεν είναι το μόνο πράγμα που πρόκειται να αξιολογηθεί εδώ, καθώς χρειάζεται και μια ελεύθερη εμπειρία χρήστη που είναι επίσης απαραίτητη προκειμένου να διασφαλιστεί ότι αυτή η ενημερωμένη έκδοση πρέπει να συνιστάται και σε άλλους Raspberry Pi 3 ιδιοκτήτες. Ερχόμενοι σε αυτή την εμπειρία, έχει βελτιωθεί σημαντικά, και προσφέρει διορθώσεις για την λειτουργία Kiosk. Επιπλέον, φέρνει διορθώσεις στον οδηγό VC4 GPU και διάφορες λειτουργίες βίντεο, ειδικά για εκείνους που τρέχουν το Chromium OS για Raspberry Pi 3 σε μη-1080p οθόνες.

Το Raspberry Pi 3 Model Β κυκλοφόρησε στις 29 Φεβρουαρίου 2016 και είναι ένα ενσωματωμένο Wi-Fi και Bluetooth chip. Όχι μόνο αυτό, αλλά η λογική το logic board φέρει επίσης ένα 64-bit πυρήνα επεξεργασίας quad-core ARM Cortex-A53, ο οποίος τελικά θα προσφέρει σημαντικές επιδόσεις σε σύγκριση με τους προκατόχους του logic board του. Ενώ υπάρχουν ένα σωρό βελτιώσεις που έγιναν, υπάρχουν επίσης αρκετοί περιορισμοί που θα πρέπει να γνωρίζετε.

Πρώτα απ ‘όλα, το ενσωματωμένο Wi-Fi του υπολογιστή Raspberry Pi 3 Model Β δεν υποστηρίζεται ακόμα και τα Netflix βίντεο δεν μπορούν να μεταδοθεί ακόμα. Ένα άλλο μειονέκτημα είναι ότι η αναπαραγωγή HTML5 λειτουργεί μόνο σε ιστοσελίδες που προσφέρουν επίσης Flash ως εναλλακτική λύση για HTML5 βίντεο. Εάν είστε απολύτως άνετοι με αυτούς τους περιορισμούς, τότε μπορείτε να προχωρήσετε για να κατεβάσετε τη δυαδικό εικόνα αυτή τη στιγμή.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS