ΑρχικήinetΤο Find my iPad ξετρυπώνει κλεμμένα gadgets και συμμορίες

Το Find my iPad ξετρυπώνει κλεμμένα gadgets και συμμορίες

maxresdefault-iPad

Το εργαλείο Find my iPad της Apple μπορεί να οδηγήσει την αστυνομία της Ταϊλάνδης σε κρησφύγετα περιβόητων συμμοριών. Τεχνολογία: 1, γκάνγκστερ: 0!

Το «Find my iPhone» διαθέτει επίσης μια επιλογή με την οποία οι χρήστες μπορούν να εντοπίσουν το iPad τους σε περίπτωση που κλαπεί ή χαθεί, αλλά ένας χείμαρρος από πρόσφατα γεγονότα δεν οδήγησαν απλώς στην εύρεση του tablet, αλλά το iPad βοήθησε επίσης τις αρχές να εντοπίσουν το κρησφύγετο μιας τοπικής συμμορίας. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αυτό το εργαλείο έχει φέρει τους εγκληματίες ενώπιον της δικαιοσύνης. Το χαρακτηριστικό ασφαλείας επιτρέπει στις αρχές να επέμβουν σε διαφορετικές περιστάσεις.

Νωρίτερα αυτό το έτος, οι αρχές ήταν σε θέση να εντοπίσουν έναν απαχθέντα έφηβο και περίπου ένα-δύο χρόνια πιο πριν, ακριβώς το ίδιο χαρακτηριστικό χρησιμοποιήθηκε για να ανακτήσουν στοιχεία που ήταν αξίας $ 350.000. Τώρα, οι τοπικές εκθέσεις έχουν πει ότι κάποιος του οπίου το iPad κλάπηκε με τη βία, ήταν σε θέση να το ανακτήσει, αλλά εκτός από αυτό, η τοπική αστυνομία ήταν σε θέση να χτυπήσει φλέβα χρυσού, δεδομένου ότι ήταν σε θέση να συλλάβει τους εγκληματίες μιας τοπικής διαβόητης συμμορίας που ονομάζεται Ma Diaw.

Ενώ η αστυνομία ήταν σε θέση να συλλάβει ένα μέλος της συμμορίας, τα υπόλοιπα διέφυγαν τη σύλληψη πηδώντας μέσα από το παράθυρο και κολυμπώντας στο ποτάμι για να ξεφύγουν με επιτυχία. Ωστόσο, η πρόοδος της διαφυγής ξαφνικά αποκόπηκε καθώς ένα ανθρωποκυνηγητό άρχισε ξαφνικά και η αστυνομία ήταν σε θέση να συλλάβει και τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας που βρίσκονταν στο κρησφύγετο.

Είναι αυτονόητο ότι η τεχνολογία βοήθησε για άλλη μια φορά τις αρχές στη σύλληψη εγκληματιών, που δείχνει ότι το μέλλον και η βελτίωση των εφαρμογών αυτών των χαρακτηριστικών ασφαλείας θα γίνουν προφανώς πιο πρακτικά για την εξάλειψη των εγκληματικών στοιχείων.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS