ΑρχικήinetΜερικά Facebook Facts που δεν ξέρατε... & ήρθε η ώρα να τα...

Μερικά Facebook Facts που δεν ξέρατε… & ήρθε η ώρα να τα μάθετε!

Μερικά Facebook Facts που δεν ξέρατε… ήρθε η ώρα να τα μάθετε!

To FαceΒοοk πρόσφατα γιόρτασε το 1 δισεκατομμύριο ενεργών χρηστών του μέσα σε μια ημέρα. Η τελευταία ανάλυση της App Annie, η εταιρεία app store analytics αποκάλυψε πως το FαceΒοοk έχει γίνει το πιο δημοφιλές και το περισσότερο downloaded app όλων των εποχών!

Πήραμε λοιπόν το θάρρος λόγω αυτού να σας αποκαλύψουμε μερικά αστεία  facts για το αγαπημένο σας κοινωνικό δίκτυο.

​​ https://www.secnews.gr/101917/mono-enas-mhnas-gia-to-ethihak/btn-large” variation=”btn-success”]Μόνο 1 μήνας έμεινε για το EthiHak!! ΕΣΥ είσαι μέσα? Αν όχι, προλαβαίνεις ακόμα!

Αλήθεια εσείς πόσα από αυτά ξέρετε ήδη ;

1. Το FB είναι Μπλε! 

Μερικά Facebook Facts που δεν ξέρατε... ήρθε η ώρα να τα μάθετε!

Ναι και σιγά το γεγονός θα μας πείτε! Αλήθεια αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί είναι μπλε; To FαceΒοοk  αλλάζει και ανανεώνεται συνεχώς αλλά ποτέ μα ποτέ δεν έχει αλλάξει το χρώμα του. Δεν είναι επειδή το μπλε είναι το αγαπημένο χρώμα του Zuckerberg, αλλά επειδή δεν μπορεί να δει άλλα χρώματα τόσο καλά…. έχει αχρωματοψία στο κόκκινο και στο πράσινο.

2. Έχει τρελή αυτοπεποίθηση! 

microsoft-facebook-offer

Θα εκπλαγείτε ίσως αν μάθετε πόσα δισεκατομμύρια δολάρια απέρριψε ο Zuckerberg χάρις στο FαceΒοοk  του. Είπε όχι σε μια  συμφωνία 15 δισεκατομμυρίων δολαρίων $ από τη Microsoft… και σίγουρα αυτό είναι κάτι που απαιτεί μεγάλα… κότσια. Μπορείτε να το πείτε και μεγάλη αυτοπεποίθηση!

​ type=”https://www.secnews.gr/102126/dhmiourgia-website-google-material-design-lite/”size=”btn-large” variation=”btn-info”]Διαβάστε ακόμα: Η δημιουργία website γίνεται παιχνιδάκι με το “Material Design Lite” της Google

3. Ποιός είναι αυτός ο τύπος; 

al-pacino-facebook

Eάν είστε από τους γερόλυκους του FαceΒοοk  … δηλαδή ανοίξατε τον λογαριασμό σας πρίν το 2007, τότε ίσως θυμάστε αυτόν τον λυπημένο μπλε τύπο στη FαceΒοοk  homepage. Δεν ήταν άλλος από τον θρυλικό Al Pacino στα νιάτα του.

 

4. Ακόμα και το FαceΒοοk  σε παρακολουθεί… facebook-tracks-you

Σιγά το νέο κιόλας! Το ξέρω, το ξέρεις, το ξέρουν… τα έχουμε πει και τα έχουμε γράψει αμέτρητες φορές. Περισσότερο απ’ όσο η NSA κατασκοπεύει τις συνήθειες των ανθρώπων, το FαceΒοοk  ακολουθεί τα διαδικτυακά μας βήματα κάθε ώρα και λεπτό… και δευτερόλεπτο. Και ας μην ξεγελιόμαστε… γιατί δεν έχει σημασία αν έχουμε κάνει log out.

5. Αναρωτιέσαι γιατί ο Ζuckerberg είναι τόσο πλούσιος; 

Το FαceΒοοk  εκτιμάται πως κερδίζει από κάθε αμερικανό χρήστη κατά μέσο όρο περίπου USD $6 δολάρια. Να λοιπόν γιατί ο Zuckerberg είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου κάτω των 35.

6. Ένα Shortcut για τον Zuckerberg

Facebook-ceo-page1

Απλά προσθέστε /4 στο τέλος του FαceΒοοk  URL και θα κατευθυνθείτε αυτόματα στον τοίχο του Mark Zuckerberg. Αν προσθέσετε 5 ή  6, θα ανακατευθυνθείτε στους λογαριασμούς άλλων συνιδρυτών του Facebook. Το μόνο που αναρωτιέμαι είναι γιατί ο CEO επέλεξε  το 4 και όχι το 1 !! Καμιά ιδέα ;

​​ https://www.secnews.gr/101781/mousejack-attack/Δείτε ακόμα: Mousejack Attack | Πως μπορείς να hackάρεις ένα pc από 100μ. μακριά?

7. Προσέχετε την γλώσσα σας! 

zuckerberg-dumb-fucks

Μπορεί ο Zuckerberg να είναι φιλάνθρωπος τώρα, αλλά ήταν πολύ … ζωηρός ας πούμε πίσω στο 2004. Ο ίδιος υπερηφανευόταν για τον εαυτό του ότι τον εμπιστεύονται οι ανθρωποι και στην ιστοσελίδα του βάζουν τα προσωπικά τους στοιχεία, ενώ μας αποκαλεί ανοιχτά….  “Dumb F ** ks”.

8. Η επαγγελματική κάρτα του Mark Zuckerberg…

ZuckerbergCardCEO30315sk

Ναι πολύ καλά βλέπετε! Η κάρτα που φαίνεται στην εικόνα είναι η πραγματική επαγγελματική κάρτα του FαceΒοοk  CEO, Mark Zuckerberg. “I’m CEO, bitch.” αναφέρει πάνω, κι εμείς απλά τον πιστεύουμε! Και τον αγαπάμε!

9. Περισσότερες από 600.000 προσπάθειες hacking γίνονται κάθε μέρα στους FαceΒοοk  accounts…

facebook-hacked-message

Μάλιστα. Αληθεύει. Όπως κάθε άλλο website, έτσι και το FαceΒοοk  αντιμετωπίζει πολλαπλές προσπάθειες hacking κάθε ημέρα που περνά. Σύμφωνα με ένα report, από το 1 δισεκατομμύριο logins στο website που γίνονται κάθε 24 ώρες, περίπου 600.000 απαταιώνες προσπαθούν να εισβάλλουν στο FαceΒοοk  με τις  ‘out-of-the-box’ μεθόδους τους. 

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS