ΑρχικήHow Toffmpeg| Φτιάξε Media Player με C Language σε λιγότερο από 1000 lines

ffmpeg| Φτιάξε Media Player με C Language σε λιγότερο από 1000 lines

ffmpeg| Φτιάξε Media Player με C Language σε λιγότερο από 1000 lines

Φτιάξε το δικό σου Media Player με C Language σε λιγότερο από 1000 lines!! Δες πως! 

Αν έχετε γνώση των libraries  που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία video applications, τότε το ffmpeg μάλλον θα είναι γνώριμο σε εσάς. Αυτή η καταπληκτική library γενικού σκοπού εκτελεί πολύπλοκες εργασίες επεξεργασίας βίντεο, όπως αποκωδικοποίηση, κωδικοποίηση, demuxing και muxing. Γραμμένο σε C, αυτή η library αποκωδικοποιεί τα περισσότερα codecs.

​​ https://www.secnews.gr/101917/mono-enas-mhnas-gia-to-ethihak/btn-large” variation=”btn-success”]Μόνο 1 μήνας έμεινε για το EthiHak!! ΕΣΥ είσαι μέσα? Αν όχι, προλαβαίνεις ακόμα!

Αν θέλετε να ξεκινήσετε με το ffmpeg, δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες διαθέσιμες στο διαδίκτυο. Σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε ένα tutorial που βρήκαμε στο dranger.com που δανείζεται ένα C program που γράφτηκε από τον Martin Böhme και το χρησιμοποιεί για να αναπτύξει ένα working video player.

Για να πάρετε το video και audio output του media file, έχει χρησιμοποιηθεί SDL  δεδομένου ότι είναι μια καλή cross-platform media library που χρησιμοποιείται σε πολλά video games και media software. Για την δημιουργία των προγραμμάτων που θα διδαχθείτε στο tutorial, θα πρέπει να κατεβάσετε SDL development libraries στο σύστημά σας και να τα εγκαταστήσετε.

​​ type=”https://www.secnews.gr/102126/dhmiourgia-website-google-material-design-lite/”size=”btn-large” variation=”btn-info”]Διαβάστε ακόμα: Η δημιουργία website γίνεται παιχνιδάκι με το “Material Design Lite” της Google

Έτσι με μερικά multimedia basics, θα  είστε σ ένα καλό σημείο να ξεκινήσετε να φτιάχνετε το δικό σας media player. Ενώ το πρόγραμμα δεν δημιουργεί ένα player που ικανοποιεί όλες τις ανάγκες αναπαραγωγής πολυμέσων, καλό είναι να το δείτε σαν έναν τρόπο για να μάθετε περισσότερα και να ανακαλύψετε ευκαιρίες για να βελτιώσετε το πρόγραμμα.

Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε με το tutorial. Σε κάθε σελίδα, υπάρχει ένα αρχείο C που μπορείτε να κατεβάσετε, και να παρακολουθήσετε

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS