ΑρχικήsecurityΝέα υπηρεσία στα Windows 10 για καλύτερη ασφάλεια από hackers!

Νέα υπηρεσία στα Windows 10 για καλύτερη ασφάλεια από hackers!

Αν και η παντελής έλλειψη διαφάνειας της Microsoft όσο αφορά τα Windows 10 είναι ανησυχητική , το σίγουρο είναι ότι η εταιρία κάνει ότι μπορεί για να κρατήσει τους χρήστες ασφαλείς!

Windows 10

Την Τρίτη ο Terry Myerson, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Ομίλου των Windows και συσκευών της Microsoft ανακοίνωσε μια νέα υπηρεσία για επιχειρήσεις που ονομάζεται Windows Defender Advanced Threat Protection.

https://www.secnews.gr/101893/einai-etoima-ta-windows-10-na-kukloforisoun-se-kinhta/Είναι έτοιμα τα Windows 10 να κυκλοφορήσουν σε κινητά;

Σύμφωνα με την ανάρτηση στο blog, αυτή η νέα υπηρεσία θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις να εντοπίζουν, διερευνούν και να αποκρίνονται σε προηγμένες επιθέσεις στα δίκτυα τους. Αντί να δημιουργήσει εντελώς νέο λογισμικό, η Microsoft απλά διεύρυνε το πρόγραμμα της Windows Defender που περιλαμβάνεται στα Windows 10 αλλά με ένα πρόσθετη λειτουργία αν έχει γίνει ήδη παραβίαση της προστασίας.

Το κλειδί σε αυτή την εξέλιξη είναι ότι η Microsoft παραδέχθηκε επιτέλους ότι δεν μπορούν να αποτραπούν όλες οι επιθέσεις. Αν κάποιος με τις απαραίτητες ικανότητες θέλει και προσπαθήσει πολύ ώστε να μπει μέσα στο σύστημα σας, οι πιθανότητες να βρει τελικά τον τρόπο είναι μεγάλες! Αλλά τώρα από τη στιγμή που κάποιος είναι μέσα στο σύστημα έχετε τα εργαλεία που χρειάζεστε για να τον εντοπίσετε, να βρείτε ποιος είναι και να τον σταματήσετε!

https://www.secnews.gr/101857/i-microsoft-den-prokeitai-na-metaferei-efarmoges-android-sta-windows/btn-large” variation=”btn-success” target=”blank”]Η Microsoft δεν πρόκειται να μεταφέρει εφαρμογές Android στα Windows!

Η Microsoft ανακοίνωσε την υπηρεσία χθες αλλά ο Myerson σημείωσε ότι όλο αυτόν τον καιρό επιχειρήσεις συνεργάζονται με την εταιρία προκειμένου να ταιριάζει η υπηρεσία στις ανάγκες τους,

Το παρακάτω βίντεο εξηγεί αναλυτικά το Windows Defender Advanced Threat Protection. Δείτε το:

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=h9xS7mhi1BA” width=”640″ height=”380″]https://www.youtube.com/watch?v=B7o0qA4L4So[/su_youtube]

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS