ΑρχικήinetΒίντεο του ISIS απειλεί τους ιδρυτές του Facebook και του Twitter!

Βίντεο του ISIS απειλεί τους ιδρυτές του Facebook και του Twitter!

Το ISIS κυκλοφόρησε ένα βίντεο 25 λεπτών που απεικονίζει μεταξύ άλλων τα πρόσωπα του Mark Zuckerberg, CEO του Facebook και του Jack Dorsey, CEO του Twitter να είναι γεμάτα από σφαίρες!

ISIS-threaten-Facebook-and-Mark-Zuckerberg-in-chilling-video

Το ISIS άρχισε να ανταποκρίνεται αφού το Facebook και το Twitter αποφάσισαν να εμποδίσουν το τρομοκρατικό περιεχόμενο στο δίκτυο τους. Εκπρόσωποι και από τις δυο εταιρίες ήταν μεταξύ εκείνων που συναντήθηκαν με ανώτερους αξιωματικούς του Λευκού Οίκου τον Ιανουάριο για να συζητήσουν πως θα αντιμετωπίσουν την τρομοκρατία online.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=IzJEDzYNLjA” width=”640″ height=”380″]https://www.youtube.com/watch?v=B7o0qA4L4So[/su_youtube]

Κατά τη διάρκεια του βίντεο ένα κείμενο διακηρύσσει: “ Προς τον Mark και τον Jack, ιδρυτές του Facebook και του Twitter: Δηλώνετε καθημερινά ότι κλείνετε λογαριασμούς μας κι εμείς απαντάμε: μόνο αυτό μπορείτε να κάνετε; Αν κλείσετε ένα λογαριασμό θα ανοίξουμε 10 και σύντομα τα ονόματα σας θα διαγραφούν αφού θα κλείσουμε τα sites σας και ξέρετε ότι λέμε είναι αλήθεια!”

https://www.secnews.gr/100788/isis-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%86%ce%ad%cf%81%ce%b5%ce%b9-10-000-hackers/btn-large” variation=”btn-info”]Το ISIS προσφέρει 10.000$ σε hackers!

Στο βίντεο οι τρομοκράτες ισχυρίζονται ότι ελέγχουν πάνω από 10.000 Facebook λογαριασμούς, 150 Facebook groups και 5.000 Twitter profiles.

Ένας εκπρόσωπος του Twitter δήλωσε ότι δεν θα ανακοινώσει κάποια απάντηση αφού αυτές οι απειλές είναι πολύ κοινές πλέον! Ο εκπρόσωπος αρνήθηκε να πει πόσες απειλές έχει δεχτεί η εταιρία αν και το βίντεο φαίνεται να στοχεύει ειδικά το Twitter που έχει κλείσει λογαριασμούς του Ισλαμικού Κράτους.

_4c6bff2c-dba4-11e5-92e6-d8c22617dc39

Μια δήλωση του ISIS που κυκλοφόρησε ευρέως τον Μάρτιο του 2015 είχε απευθυνθεί άμεσα στον Dorsey κι έλεγε: “O εικονικός σας πόλεμος σε μας θα γίνει ένας πραγματικός πόλεμος για εσάς. Ξεκινήσατε αυτόν τον αποτυχημένο πόλεμο. Σας είπαμε από την αρχή ότι δεν είναι δικός σας ο πόλεμος αλλά δεν το καταλάβατε και συνεχίσατε να κλείνετε τους λογαριασμούς μας στο Twiiter αλλά εμείς πάντα θα επιστρέφουμε! Αλλά όταν τα λιοντάρια μας έρθουν και πάρουν την αναπνοή σας δεν θα έρθετε ποτέ πίσω στη ζωή!”

https://www.secnews.gr/100426/%cf%84%ce%bf-isis-%ce%ad%cf%87%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b7-%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ba%cf%81%cf%85%cf%80%cf%84%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%b7%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b7-%ce%b5/btn-large” variation=”btn-info”]Το ISIS έχει τη δική του κρυπτογραφημένη εφαρμογή μηνυμάτων!

Ούτε ο εκπρόσωπος του Facebook δέχτηκε να κάνει κάποιο σχόλιο σχετικά με την τελευταία απειλή! 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS