ΑρχικήHow ToΠως να βρεις το χαμένο σου κινητό μέσω της Google!

Πως να βρεις το χαμένο σου κινητό μέσω της Google!

Το να χάνεις το smatphone σου μπορεί να γίνει πολύ εκνευριστικό αυτές τις μέρες! Ευτυχώς όμως η Google έχει δημιουργήσει ένα εύκολο και γρήγορο τρόπο να εντοπίσεις το χαμένο σου κινητό! Διαβάστε παρακάτω:

seat_cushion
Όλοι το έχουμε πάθει! Να μην ξέρουμε που είναι το κινητό μας, να κάνουμε άνω κάτω το σπίτι και να μην μπορούμε να το βρούμε! Αλλά αν συνειδητοποιήσουμε ότι τελικά το έχουμε χάσει κάπου εκτός σπιτιού μπορεί και να χάσουμε τη γη κάτω από τα πόδια μας αλλά τώρα υπάρχει λύση!

Είναι πραγματικά πολύ απλό! Αρχικά πηγαίνετε στην αναζήτηση της Google και σιγουρευτείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό με τον οποίο ήσασταν συνδεδεμένοι και στο χαμένο σας κινητό! Στη συνέχεια πληκτρολογείστε “Where’s my phone?”

its-really-very-simple-first-head-on-over-to-google-and-make-sure-youre-signed-in-to-the-google-account-registered-to-your-phone

Θα εμφανιστεί ένας χάρτης!

a-map-appears-

Και λίγο αργότερα η θέση του τηλεφώνου σας!

-and-shortly-afterwards-your-phones-location

https://www.secnews.gr/101727/trick-android-smartphone-%ce%b3%cf%81%ce%ae%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%bf/Μυστικά trick για να κάνετε το Android smartphone σας σούπερ γρήγορο

Πραγματικά είναι θαυματουργό αν το έχετε χάσει κατά τη διάρκεια μιας τρελής σας εξόδου!

fara-griji-1_f7fdf_2845406b

Εναλλακτικά αν δείτε ότι είναι κάπου μέσα στο σπίτι σας μπορείτε να το κάνετε να χτυπήσει σε πλήρη ένταση ακόμα κι αν το είχατε αθόρυβο! Είναι μέρος του device manager της Google με το οποίο μπορείτε επίσης να κλειδώσετε το τηλέφωνο σας ή να διαγράψετε όλο το περιεχόμενο του!

its-part-of-googles-device-manager-if-you-click-through-you-can-also-remotely-lock-the-phone-or-wipe-its-contents-altogether

Συγγνώμη όμως χρήστες του iPhone! Το κόλπο “where’s my phone” δουλεύει μόνο αν έχεις Android smartphone!

and-sorry-iphone-users-the-wheres-my-phone-google-trick-only-works-if-you-have-an-android-smartphone

Ναι! Και το iPhone έχει ένα παρόμοιο εργαλείο για να εντοπίσετε τη συσκευή σας μέσω του iCloud αλλά δεν είναι τόσο πετυχημένο κι εύκολο όσο αυτό του Android που απλά χρειάζεται να μπείτε στο Google!

https://www.secnews.gr/101592/%ce%bf%cf%86%ce%ad%ce%bb%ce%b7-gmail-%ce%ac%ce%bb%ce%bb%ce%b1-e-mail-%cf%83%ce%b1%cf%82/btn-large” variation=”btn-success”]Δείτε πώς να έχετε όλα τα οφέλη του Gmail και στα άλλα e-mail σας!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS