ΑρχικήHow ToΔεν βλέπετε τα νέα Facebook reactions? Να πώς ενεργοποιούνται

Δεν βλέπετε τα νέα Facebook reactions? Να πώς ενεργοποιούνται

facebook-reactions

Να πώς θα βρείτε τα Facebook reactions, αν δεν τα βλέπετε ακόμα

Μετά από ανάπτυξη ενός έτους, το Facebook χθες ενημέρωσε το κουμπί «like» για να επιτρέψει στους χρήστες FB να απαντούν με έξι νέες αντιδράσεις. Πλέον μπορείτε να «αγαπάτε», να πείτε «Haha» ή «Πω πω», να είστε λυπημένοι ή θυμωμένοι όταν βλέπετε μια ανάρτηση στο Facebook.

Ωστόσο, πολλοί χρήστες του Facebook ανέφεραν ότι ακόμα δεν μπορούν να δουν τα νέα Facebook reactions στο News Feed τους. Για αυτούς τους ανθρώπους, παρουσιάζουμε ένα μικρό tutorial για το πώς μπορούν να ενεργοποιήσουν τις νέες «αντιδράσεις» του Facebook στο χρονολόγιό τους:

Desktop

Στην desktop έκδοση του Facebook, μεταβείτε στο post που θέλετε να σχολιάσετε και απλά αιωρείστε το ποντίκι πάνω στο κουμπί Like. Αν τα Facebook reactions έχουν φτάσει στη χώρα σας, οι νέες αντιδράσεις θα πρέπει να εμφανιστούν σε μία μπάρα από πάνω.

Κάντε κλικ σε μία από τις αντιδράσεις και τώρα το post θα δείχνει τις τρεις πρώτες αντιδράσεις που έχει λάβει. Κάνοντας κλικ σε αυτές τις αντιδράσεις, θα σας δώσει μια ανάλυση για το πόσοι άνθρωποι έχουν χρησιμοποιήσει κάθε αντίδραση.

Θυμηθείτε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο μία αντίδραση για να σχολιάσετε μια ανάρτηση, ενώ μπορείτε επίσης να την αλλάξετε, αν αλλάξετε γνώμη αργότερα. Επίσης να είστε προσεκτικοί, καθώς το “wow” ή το “love” μπορεί κατά λάθος να επιλεγεί όταν περνάτε το ποντίκι πάνω από τις νέες επιλογές.

Στο Facebook App στα smartphones σας

Στο mobile app του Facebook, ίσως χρειαστεί να κλείσετε την εφαρμογή εντελώς και να την ανοίξετε, πριν εμφανιστούν οι αντιδράσεις. Μόλις πατήσετε το κουμπί Like για ένα post, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα που σας καθοδηγεί να κρατήστε πατημένο αυτό το κουμπί για να εμφανίσετε τις άλλες αντιδράσεις.

Το Facebook δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή οι αντιδράσεις είναι διαθέσιμες μόνο για χρήση σε δημοσιεύσεις, φωτογραφίες και βίντεο και όχι σε επιμέρους σχόλια. Ωστόσο, θα μπορούν σύντομα να χρησιμοποιηθούν και εκεί.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS