ΑρχικήinetΤο Facebook δοκιμάζει ένα νέο browser ώστε να παραμένετε στο FB

Το Facebook δοκιμάζει ένα νέο browser ώστε να παραμένετε στο FB

facebook-image-browser

Το Facebook δοκιμάζει βελτιωμένο in-app browser που θα σας κάνει να μείνετε εκεί

Ξεχάστε το Chrome και τον Firefox, το ολοκαίνουριο πρόγραμμα περιήγησης του Facebook έρχεται σύντομα. Ο γίγαντας της κοινωνικής δικτύωσης, δοκιμάζει ένα βελτιωμένο πρόγραμμα περιήγησης in-app που θα επιτρέψει στους χρήστες να προσθέσουν τη δική τους διεύθυνση URL ώστε να μπορούν να ελέγξουν μια άλλη σελίδα χωρίς να φύγουν από το app του Facebook.

Το Facebook εδώ και καιρό ψάχνει τρόπο να κρατήσει τους χρήστες του μέσα στα όριά του με την παροχή κάθε είδους υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας, όπως chats, messengers κ.λπ. Ωστόσο του έλειπε ένα πλήρες πρόγραμμα περιήγησης που θα μπορούσε να ανταγωνιστεί τη δύναμη του ηγέτη της αγοράς, του Google Chrome και να κάνει τους χρήστες του να παραμένουν στο FB, ακόμη και αν πλοηγούνται στο διαδίκτυο.

Ο νέος browser in-app είναι ένα βήμα για να καταστήσει αυτό το στόχο πραγματικό. Εκτός από την αισθητική στροφή, μια νέα γραμμή στο κάτω μέρος σας λέει πόσο δημοφιλές είναι ένα post, περιλαμβάνει κουμπιά “πίσω” και “εμπρός”, σας επιτρέπει να τοποθετείτε σελιδοδείκτη σε σελίδες, και έχει ένα κουμπί μενού, το οποίο πιθανόν περιλαμβάνει μερικά περισσότερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα.

Το μόνο χαρακτηριστικό που λείπει από το επικείμενο πρόγραμμα περιήγησης του Facebook είναι η υποστήριξη καρτέλας. Εκτός από αυτό ο browser in-App είναι αρκετά κοντά στο να προσεγγίζει ένα ολοκληρωμένο app. Το Facebook ελπίζει ότι από τη στιγμή που θα διαμορφωθεί σωστά o browser, η εφαρμογή του Facebook θα μπορούσε ουσιαστικά να γίνει ένα αυτόνομο οικοσύστημα, πρόσθεσε.

Αυτή τη στιγμή το πρόγραμμα περιήγησης διατίθεται μόνο σε ένα μικρό υποσύνολο των χρηστών (iOS μόνο), αλλά τα περισσότερα χαρακτηριστικά της δημόσιας δοκιμής του τελικού αποδέκτη θα κυκλοφορήσουν στο ευρύ κοινό λίγους μήνες αργότερα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS