ΑρχικήinetΗ HandyCase Προσθέτει Touch Control στο πίσω μέρος του iPad σας

Η HandyCase Προσθέτει Touch Control στο πίσω μέρος του iPad σας

ipad

Ο Tong Luo δημιούργησε μία νέα θήκη για κινητές συσκευές που ονομάζεται HandyCase, που μπορεί να προστεθεί στα iPad της Apple και επιτρέπει την προσθήκη control touch στο πίσω μέρος του tablet.

Προστατεύει το ipad σας

Επιτρέποντας στους χρήστες να προστατεύσουν την οθόνη από τα βρώμικα δάχτυλα και κάνει εύκολο να βλέπουν όταν χρησιμοποιείται. Παρέχει έτσι πλήρη λειτουργία της Apple φορητής συσκευής σας, χρησιμοποιώντας όμως τα δάχτυλά σας πίσω από την οθόνη σας.

Η HandyCase είναι σήμερα στο Kickstarter και προσπαθεί να κερδίσει $ 100.000 για να προχωρήσει στην παραγωγή της, που χάρη σε πάνω από 110 υποστηρικτές είναι ήδη καθ ‘οδόν, κερδίζοντας πάνω από $ 44.000 μόλις τις πρώτες ημέρες μετά το λανσάρισμά της. Οι δημιουργοί της, μας εξήγησαν λίγα περισσότερα σχετικά με την έμπνευση και το σχεδιασμό πίσω από τη HandyCase:

Η ιδέα μας έχει αναπτυχθεί από κορυφαία ταλέντα στη Silicon Valley, στην Καλιφόρνια και προστατεύεται από πολλές ευρεσιτεχνίες. Ο κομψός σχεδιασμός μας είναι έργο κορυφαίων γραφείων βιομηχανικού σχεδιασμού και καλλιτεχνών στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και στην Ευρώπη. Η Υψηλή ποιότητα και το χαμηλό κόστος των προϊόντων μας γίνεται από έναν αξιόπιστο κατασκευαστή κινεζικής καταγωγής.

Όλοι οι χρήστες κινητών συσκευών μπορούν να επωφεληθούν από αυτή την τεχνολογία σε καθημερινή βάση. Η HandyCase καθιστά ευκολότερο για τα παιδιά σας, τα αδέλφια σας, τους γονείς σας, τους καλύτερους φίλους σας,  να αλληλεπιδρούν με τις φορητές συσκευές σας. Επιπλέον, έχουμε αναπτύξει παιχνίδια και εφαρμογές για να αποδειχθεί πώς η τεχνολογία μας δεν είναι μόνο επωφελής, αλλά και πρακτική και διασκεδαστική. Η HandyCase είναι διαθέσιμη για το iPhone 6, το iPhone 6+, για τα Μίνι iPad 2 & 3 και το iPad 2 Air.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS