Αρχικήinet"Siri, can you beatbox for me?" Σοβαρά, ζητήστε το!

“Siri, can you beatbox for me?” Σοβαρά, ζητήστε το!

“Siri, can you beatbox for me?” Σοβαρά, ζητήστε το!

Ενδεχομένως γνωρίζετε ήδη πως ο προσωπικός σας βοηθός, η Sιrι της Apple μπορεί να κάνει πολλά διαφορετικά πράγματα, αλλά ξέρατε ότι…. μπορεί να κάνει και Beatbox;

"Siri, can you beatbox for me?" Σοβαρά, ζητήστε το!
Ενδεχομένως γνωρίζετε ήδη πως ο προσωπικός σας βοηθός, η Sιrι της Apple μπορεί να κάνει πολλά διαφορετικά πράγματα, αλλά ξέρατε ότι…. μπορεί να κάνει και Beatbox;

Είναι απλό να προσπαθήσετε, εφόσον έχετε ένα iPhone ή ένα iPad: Απλά “Sιrι, can you beatbox for me?”

https://www.secnews.gr/100338/just-alert-gadget-%CF%86%CF%8D%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%82-%CE%B6%CF%89%CE%AE%CF%82-%CF%83%CE%B1%CF%82/Διαβάστε ακόμα: JUST ALERT: Ένα gadget- φύλακας της ζωής σας!

Το trick δεν είναι ακριβώς νέο, είναι γνωστό τουλάχιστον από το Νοέμβρη του 2015, όπως τεκμηριώνεται στο βίντεο που ακολουθεί. Παρόλα αυτά, δεν έχει γίνει ευρέως γνωστό μέχρι πρόσφατα, όταν ένας αριθμός μέσων ενημέρωσης το πήρε είδηση και το αναμεταδίδει!

Και αν αναρωτιέστε γιατί η Sιrι χρησιμοποιεί τη φράση “boots and cats”, είναι επειδή αυτό χρησιμοποιείται συχνά ως ένα από τα πρώτα μαθήματα στο beatboxing. Ενώ η προσέγγιση της Siri στο beatboxing είναι αρκετά απλή, είμαστε σίγουροι ότι οι ικανότητές της θα βελτιωθούν με την πάροδο του χρόνου.

https://www.secnews.gr/100351/now-boost-your-wifi-signal-with-a-beer-can/btn-large” variation=”btn-success”]Δείτε πως να: Boostάρετε το σήμα του WiFi σας με ένα κουτάκι μπύρας!

Το Beatboxing δεν είναι ο μόνος άσσος στο μανίκι της Sιrι … Επίσης, μπορεί να διαιρέσει με το μηδέν και άλλα, αλλά η αλήθεια είναι πως μην περιμένετε να σας αποκαλύψει οποιαδήποτε πληροφορία για τα επερχόμενα iPhones.
Ποιά γυναίκα θα σας μιλούσε για τις επόμενες εξάλλου;! 😉

Απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί και δοκιμάστε κι εσείς με την δική σας Siri! Περιμένουμε τα σχόλιά σας!

[su_youtube url=”https://youtu.be/GjJgQT66mls” width=”580″ height=”380″]

 

https://www.secnews.gr/100321/%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CF%83%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CE%BA%CE%B1-%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CE%B9%CF%82-silicon-valley/Διαβάστε: Πως είναι να είσαι γυναίκα και να δουλεύεις στη Silicon Valley;

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS