HomeUpdatesΤο WhatsApp παρουσιάζει ανανεωμένο σχεδιασμό

Το WhatsApp παρουσιάζει ανανεωμένο σχεδιασμό

WhatsApp

Το WhatsApp κυκλοφορεί επίσημα ενημέρωση με ανανεωμένο σχεδιασμό για iOS και Android.

See also: Google: Διορθώνει νέα zero-day ευπάθεια στον Chrome browser

Το WhatsApp ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι κυκλοφορεί επίσημα μια ενημέρωση που εισάγει έναν ανανεωμένο σχεδιασμό για τις εφαρμογές iOS and Android. Οι χρήστες θα παρατηρήσουν μια νέα χρωματική παλέτα και άλλες αλλαγές που καθιστούν την εμπειρία χρήσης του WhatsApp σε αμφότερες τις πλατφόρμες πιο ομαλή.

Με την ενημέρωση, το WhatsApp αποδέχεται το πράσινο ως το χρώμα επισήμανσης της εφαρμογής. Ως αποτέλεσμα, πράγματα όπως οι ειδοποιήσεις και τα κουμπιά θα εμφανίζονται τώρα σε πράσινο. Η αλλαγή φαίνεται ακόμη πιο ριζική στο Android, καθώς η γραμμή καρτελών έχει μετακινηθεί στο κάτω μέρος της οθόνης, κάνοντας την εφαρμογή πιο παρόμοια με την έκδοση για iPhone.

Για τη Σκοτεινή Λειτουργία, το WhatsApp λέει ότι άλλαξε τα χρώματα για να προσφέρει υψηλότερη αντίθεση και πιο σκούρους τόνους για να “μειώσει την κόπωση των ματιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού”, καθώς οι άνθρωποι ήθελαν ένα “σκοτεινότερο σκοτεινό λειτουργία.” Τα εικονίδια και οι εικονογραφήσεις έχουν επίσης ενημερωθεί με έναν πιο στρογγυλεμένο και ομοιόμορφο στυλ. Η εφαρμογή έχει επίσης λάβει νέες κινούμενες εικόνες και ταπετσαρίες συνομιλίας.

See also: Η Apple σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει το AI chip M2 Ultra στο cloud

WhatsApp

Στο WhatsApp, η δουλειά μας διαμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο πάνω από 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο επικοινωνούν καθημερινά. Παίρνουμε αυτόν τον ρόλο σοβαρά, και επικεντρωνόμαστε στις λεπτομέρειες για να το κάνουμε σωστά για τους χρήστες μας. Στοχεύουμε να δημιουργήσουμε μια εφαρμογή που όχι μόνο λειτουργεί άψογα, αλλά νιώθει επίσης σαν μια φυσική επέκταση του τηλεφώνου σας – επιτρέποντάς σας να επικεντρωθείτε στις συνομιλίες που έχουν σημασία στην καθημερινή σας ζωή. Πιστεύουμε ότι η επιτυχία επιτυγχάνεται όταν ο σχεδιασμός μας ενισχύει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι επικοινωνούν στο WhatsApp και τους επιτρέπει να συνδέονται με νέους τρόπους.

See also: Το TikTok θα επισημαίνει AI-generated περιεχόμενο (και από άλλες πλατφόρμες)

Αυτές οι αλλαγές έχουν δοκιμαστεί με τους χρήστες της δοκιμαστικής έκδοσης του WhatsApp για κάποιο διάστημα, αλλά τώρα κατανέμονται στο ευρύ κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο. Τον προηγούμενο μήνα, το WhatsApp ενημέρωσε την εφαρμογή του iOS για να εισάγει υποστήριξη για κωδικούς πρόσβασης.

Το WhatsApp είναι διαθέσιμο free of charge at app store. Απαιτείται iPhone με iOS 12 ή νεότερο. Βεβαιωθείτε ότι ενημερώνετε την εφαρμογή για να αποκτήσετε πρόσβαση στις τελευταίες λειτουργίες.

Source :: 9to5mac

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS