HomeinetAI technology that detects weapons available free to schools

AI technology that detects weapons available free to schools

A new τεχνολογία που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη (AI) και είναι σε θέση να ανιχνεύει όπλα μέσα από πλάνα από κάμερες Security, διατίθεται τώρα δωρεάν σε σχολεία.

Η Iterate.ai, η εταιρεία πίσω από αυτή την Technology, την δημιούργησε αρχικά για έναν πελάτη που είχε πρόβλημα με ένοπλες ληστείες στα καταστήματά του. Ωστόσο, η εταιρεία συνειδητοποίησε σύντομα ότι αυτή η τεχνολογία θα μπορούσε να είναι ένα χρήσιμο tool για τον εντοπισμό όπλων στα σχολεία, χρησιμοποιώντας τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν ήδη.

Θα συνδεθεί με υπάρχουσες κάμερες, θα πάρει αυτά τα βίντεο από τις Cameras και θα αναζητήσει όπλα, άτομα που φέρουν όπλα ή άτομα που φορούν γιλέκο προστασίας Kevlar", said the Brian Sathianathan, ο συνιδρυτής και επικεφαλής τεχνολογίας στην Iterate.

See also: Hacking Attack or Student Prank on Lee County Schools?

τεχνολογία ανιχνεύει όπλα σε σχολεία

Τώρα η εταιρεία έκανε την Technology open sourced, που σημαίνει ότι σχολεία, εκκλησίες, κοινοτικά κέντρα μπορούν να κατεβάσουν και να χρησιμοποιήσουν το AI δωρεάν.

Με τον καιρό συνειδητοποιήσαμε ότι υπάρχει πολύ περισσότερη ένοπλη βία στα σχολεία και τα σχολεία χρειάζονταν βοήθεια“, είπε ο Sathianathan.

According to the National Center for Education Statistics, από το 2000 έως το 2021, 108 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 168 τραυματίστηκαν σοβαρά λόγω πυροβολισμών σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Education.

Η Iterate.ai ελπίζει ότι η τεχνολογία της θα βοηθήσει την κοινότητα στην καταπολέμηση της βίας με όπλα. Επίσης, πιστεύει ότι όσο εξελίσσεται η τεχνητή νοημοσύνη και γίνεται πιο διαδεδομένη, τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα.

See also: K-12 schools: improving protection against cyber attacks but still vulnerable

The technology detection όπλων είναι available, για όσους ενδιαφέρονται να την εφαρμόσουν.

Ενθαρρύνουμε όλους να συνεχίσουν να συνεισφέρουν σε αυτό και να κάνουν αλλαγές, να κάνουν προσθήκες“, είπε ο Sathianathan.

Iterate.ai
AI technology that detects weapons available free to schools

Άλλα μέτρα προστασίας από επιθέσεις με όπλα στα σχολεία

Ένα από τα κύρια μέτρα ασφαλείας που χρησιμοποιούνται για την προστασία των μαθητών στα σχολεία είναι η ενίσχυση της φυσικής Security. Αυτό περιλαμβάνει την εγκατάσταση ανθεκτικών πορτών και παραθύρων, την τοποθέτηση καμερών ασφαλείας και την επιτήρηση των εισόδων και εξόδων του σχολείου.

See also: Pulaski County Public School victim of cyberattacks

Επιπλέον, οι σχολικές Authorities can be εφαρμόσουν προγράμματα εκπαίδευσης για τους μαθητές και το προσωπικό του σχολείου, προκειμένου να είναι ενήμεροι για τις διαδικασίες Security και να μπορούν να αντιδράσουν αποτελεσματικά σε περίπτωση κινδύνου.

In addition, οι σχολικές αρχές μπορούν να συνεργαστούν με τις τοπικές αρχές επιβολής του νόμου για να διασφαλίσουν την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή του σχολείου και να προλαμβάνουν πιθανές threats.

Πηγή: www.news5cleveland.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS